Skip to main content

ZVV Den Haag Vrouwen
Help ZVV Den Haag Vrouwenselectie om haar doelen te bereiken!

Zaalvoetbal
ZVV Den Haag Vrouwen heeft in totaal
€ 25 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1283
  ZVV Den Haag Vrouwen
  Den Haag
  Zaalvoetbal
  Zuid-Holland
  Kampioenspoule 2022/2023
  https://www.zvvdenhaag.nl/vrouwenselectie-selectie/

Campagne statistieken

€ 25
1.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 25
Dag (en) verstreken
149
Dag(en) te gaan
-52
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor ZVV Den Haag Vrouwen | Het seizoen 2023/2024 brengt opnieuw trots en opwinding voor de vrouwenselectie van ZVV Den Haag, want zij zulle....

Het seizoen 2023/2024 brengt opnieuw trots en opwinding voor de vrouwenselectie van ZVV Den Haag, want zij zullen schitteren in de eredivisie. Deze selectie is samengesteld uit toegewijde speelsters die als geen ander begrijpen wat topsport inhoudt. Velen van hen hebben al geruime tijd hun sporen verdiend in de eredivisie zaalvoetbal, waardoor ze exact weten wat er nodig is om op dit veeleisende niveau te presteren. Daarnaast verwelkomen we jonge getalenteerde spelers die de kans krijgen om te groeien en de top van het zaalvoetbal te bereiken.

Wat onze vrouwenselectie onderscheidt, is de overvloed aan ervaring, zowel nationaal als internationaal. Sommige van onze speelsters hebben hun kunsten vertoond op internationale podia, zoals het Nederlands elftal en de Champions League. Anderen hebben op nationaal niveau uitgeblonken bij clubs als ADO Den Haag, FC Twente, FC Utrecht en Telstar. Deze combinatie van zaal- en veldvoetbalervaring vormt een unieke kracht die ons team naar ongekende hoogten kan stuwen.

Om de ZVV Den Haag Vrouwenselectie de kans te geven zich op professioneel niveau te presenteren en onze ambitieuze doelen te bereiken, hebben we jouw hulp nodig. We zijn vastbesloten om via crowdfunding een bedrag van € 2.500 euro op te halen. Met dit geld kunnen we de benodigde middelen aanschaffen en onze speelsters voorzien van de beste uitrusting, trainingsfaciliteiten en coaching om hun potentieel volledig te benutten.

We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons avontuur en ons te ondersteunen bij het bereiken van onze doelen. Samen kunnen we ZVV Den Haag Vrouwenselectie naar de top van het zaalvoetbal brengen! Jouw bijdrage is essentieel en wordt zeer gewaardeerd. Laten we samen geschiedenis schrijven en onze trots op ZVV Vrouwen laten stralen. Word vandaag nog een deel van ons succesverhaal en help ons de eredivisie veroveren!

Dankjewel!

Bedankt voor de support!
ZVV Den Haag Vrouwen

Help ZVV Den Haag Vrouwenselectie om haar doelen te bereiken!

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

149

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | ZAALVOETBAL | NON-PROFIT


Het seizoen 2023/2024 brengt opnieuw trots en opwinding voor de vrouwenselectie van ZVV Den Haag, want zij zullen schitteren in de eredivisie. D ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Judith € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!