Skip to main content
Standaard Avatar

Jahela
Helpen jullie ons naar het Ek dansen in Kroatie?

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1412
  Jahela
  Tilburg
  Noord-Brabant
  Ik heb mee gedaan aan nk en ga nu deelnemen aan Europees kampioenschappen

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

207

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | DANSEN | NON-PROFIT


Lieve lezers Wij zijn Jahela en Jahlycia ,wij zijn 2 zusjes van 11 en 13 jaar oud. Samen zitten wij al 6 jaar op Hip-Hop/Afrodance  dansles waarvan 3 jaar in een wedstrijdgroep. We trainen 3 keer in de week .Dansen is een grote passie  van ons beiden en we doen het met heel veel liefde en plezier! Onze droom is om dansjuf te worden en onze talenten die we hebben over de hele wereld te mogen laten zien! Samen met onze wedstrijdgroep hebben we al veel wedstrijden mogen doen bij Hip-Hop un Lees het hele verhaal

Lieve lezers

Wij zijn Jahela en Jahlycia ,wij zijn 2 zusjes van 11 en 13 jaar oud. Samen zitten wij al 6 jaar op Hip-Hop/Afrodance  dansles waarvan 3 jaar in een wedstrijdgroep. We trainen 3 keer in de week .Dansen is een grote passie  van ons beiden en we doen het met heel veel liefde en plezier! Onze droom is om dansjuf te worden en onze talenten die we hebben over de hele wereld te mogen laten zien!

Samen met onze wedstrijdgroep hebben we al veel wedstrijden mogen doen bij Hip-Hop united en Dancewaves. Zo zijn we op 26 November 2023 Gekwalificeerd bij Hip-Hop United voor de Europese Kampioenschappen in kroatie. De Europese Kampioenschappen zullen plaatsvinden op 26 Mei 2024.Dit is voor ons beide een grote droom die uitkomt en waar we beiden heel trots op zijn dat we onze talenten mogen laten zien! En zo hebben we gisteren een prachtige 1e plaats behaald met een wedstrijd bij Dancewaves!

Graag willen wij jullie vragen om ons te steunen zodat we naar  het EK in Kroatie  kunnen gaan. En dat wij daar onze talenten mogen laten zien! 

De kosten voor het EK in Kroatie zullen bestaan uit: inschrijfgeld, kleding, reiskosten en verblijfkosten.

Wilt u ons aub steunen met het uit laten komen van onze grote droom?

Alvast bedankt, veel liefs van ons

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!