Skip to main content

Floris Schipper
HELPT U FLORIS NAAR HET 2DE JAAR British Superbike

Motorsport - Wegrace
Floris Schipper heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1060
  Floris Schipper
  Uitgeest
  Noord-Holland
  NSF 100 EK 10e 2019, Yamaha R125 bLU cRU NK 11e 2020, Yamaha R125 bLU cRU NK 10e 2021, Yamaha R3 bLU cRU IDM 8e 2022
  www.florisschipper.nl

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
327
Dag(en) te gaan
-266
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Floris Schipper | Mijn naam is Floris Schipper, geboren op 9 juni 2005. Ik ben eerstejaars student aan het Johan Cruyff College, waar ....

Mijn naam is Floris Schipper, geboren op 9 juni 2005. Ik ben eerstejaars student aan het Johan Cruyff College, waar ik de opleiding Sport & Business volg. Door deze sportopleiding heb ik de mogelijkheid om het racen en school goed samen te combineren.

Motorracen is mijn grote passie. Ik was 11 jaar toen ik mijn eerste meters maakte op een minibike en besmet raakte met het racevirus. Na twee seizoenen Yahama 125 cup in Nederland (juniortracks), heb ik in 2022 de overstap gemaakt naar internationaal racen. Ik heb deelgenomen aan de Yamaha R3 Cup in het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM) met meerdere top drie finishes en de 8e plaats in het kampioenschap als eindresultaat.

Dit jaar rijd ik in Engeland in de British Junior Supersport 300. Wij hebben hiervoor een nieuwe motor aangeschaft met de bedoeling hiermee volgend jaar nog een seizoen te kunnen rijden in deze klasse. Helaas is bekend geworden dat deze klasse aan het eind van dit seizoen stopt en hiervoor een nieuwe klasse in de plaatst komt.  

We hebben een vaste club met sponsors, maar helaas is niet voldoende om voor volgend jaar een nieuwe motor aan te schaffen en een volledig seizoen te draaien.

Ik zou heel graag in Engeland blijven racen, maar hiervoor ben ik opzoek naar donateurs en sponsors die dit voor mij mogelijk kunnen maken.

Wilt u mij persoonlijk spreken en of benaderen dan kan dat altijd.

Alvast bedankt voor uw support!

Floris Schipper.

Website: www.florisschipper.nl

Intagram: www.instagram.com/florisschipper96

E-mail:

 

 

 

 Bedankt voor de support!
Floris Schipper

HELPT U FLORIS NAAR HET 2DE JAAR British Superbike

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

327

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | MOTORSPORT - WEGRACE | NON-PROFIT


Mijn naam is Floris Schipper, geboren op 9 juni 2005. Ik ben eerstejaars student aan het Johan Cruyff College, waar ik de opleiding Sport & ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.