Skip to main content
Standaard Avatar

Kahlan Gooijer
Helpt u Kahlan Gooijer naar een sterke start van volgend seizoen?

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 868
  Kahlan Gooijer
  Dordrecht
  Zuid-Holland
  Nederlands Kampioenschap Kunstrijden 2024 - Categorie Advanced Novice - Brons, Challenge Cup - NK 2023 - Categorie Basic Novice - Goud, Finale KNSB cup B 2022 - Categorie mini - Goud
  www.kahlangooijer.com

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

497

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Het beste uit mijzelf halen...! Hi, mijn naam is Kahlan en ik ben 12 jaar oud. Kunstschaatsen is voor mij geen hobby maar een 'way of life'. 20 uur per week train ik op en naast het ijs om mijzelf te blijven verbeteren. Dit combineer ik met het tweetalig VWO en vind ik het ook leuk om zo nu en dan tijd met familie en vrienden door te brengen. Dit geeft soms wel wat uitdagingen en daarom is het zo belangrijk om echt gemotiveerd te zijn. Dan kan je bergen verzetten als het nodig is.  Aankomend Lees het hele verhaal

Het beste uit mijzelf halen...!

Hi, mijn naam is Kahlan en ik ben 12 jaar oud. Kunstschaatsen is voor mij geen hobby maar een 'way of life'.

20 uur per week train ik op en naast het ijs om mijzelf te blijven verbeteren. Dit combineer ik met het tweetalig VWO en vind ik het ook leuk om zo nu en dan tijd met familie en vrienden door te brengen. Dit geeft soms wel wat uitdagingen en daarom is het zo belangrijk om echt gemotiveerd te zijn. Dan kan je bergen verzetten als het nodig is. 

Aankomend seizoen zal ik niet één maar twee küren aan u kunnen laten zien in de categorie Advanced Novice. Ik heb er ontzettend veel zin in om weer nieuwe dingen aan u te laten zien, want ik heb de laatste maanden niet stilgezeten.

Aan motivatie en inzet is er dan ook geen gebrek. Het enige wat ik niet heb is een eindeloze zak met geld. Want daar lijken de schaatsrekeningen af en toe wel op...eindeloos.

Wilt u mij sponsoren, zodat ik alles kan blijven geven wat ik in mij heb? 

Een bedrag klein of groot... Ze zijn allemaal welkom.

Lieve groetjes,

Kahlan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen