Skip to main content

Loesha Eva Loos
Helpt u mij (Loesha Loos) mee mijn doel te bereiken

Triathlon
Loesha Eva Loos heeft in totaal
€ 703 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1405
  Loesha Eva Loos
  Kotem
  Limburg
  NK jeugd 2022 en NK jeugd 2023

Campagne statistieken

€ 703
17.58%
Donateur(s)
8
Gedoneerd
€ 703
Dag (en) verstreken
188
Dag(en) te gaan
-23
Doelbedrag
€ 4000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Loesha Eva Loos | ‘I never lose, either I win or I learn’ vind ik een prachtige zin. Het draait allemaal om het idee dat elke wedstrijd o....

‘I never lose, either I win or I learn’ vind ik een prachtige zin. Het draait allemaal om het idee dat elke wedstrijd of training uiteindelijk altijd een overwinning is omdat ik er veel uit leer. Vaak zitten in deze uitdagingen de waardevolste lessen. Hierdoor ben ik niet bang om te falen, maar de uitdaging altijd te proberen. Daarnaast staat opgeven niet in mijn woordenboek.

Hallo, ik ben Loesha Loos, geboren op 27 mei 2008 in Maastricht en momenteel woonachtig in België.  In mijn vrije tijd geniet ik ervan om muziek te maken op mijn cello en sportief bezig te zijn. Sinds mijn zevende ben ik met liefde en passie begonnen aan mijn avontuur bij de triatlon. Mijn droom is om hier verder in te gaan. Zo hoop ik uiteindelijk een gouden medaille te behalen op de Olympische Spelen 2028! Hier is uiteraard nog een lange trainingsweg voor te gaan. Maar deze uitdaging ga ik in oprechte gedrevenheid aan.

Vanaf die leeftijd ben ik ook begonnen met deelnemen aan wedstrijden en heb ik al meerdere podiumplaatsen behaald, zowel in Nederland als in België. Ik ben zelfs al twee keer Nederlands jeugdkampioen geworden. Nu vind ik het tijd om Europa te laten zien wie ik ben.

Komend jaar ga ik meedoen aan de junioren cup, zowel in België als in Nederland. Om het uiterste uit deze wedstrijden te halen, ben ik aan het sparen voor een nieuwe wielrenfiets. Mijn droomfiets voor de komende periode is een canyon wielrenfiets.

Wilt u mij helpen om mijn passie en droom na te jagen?

Bedankt voor de support!
Loesha Eva Loos

Helpt u mij (Loesha Loos) mee mijn doel te bereiken

8

Donateur(s)

€ 703

Gedoneerd

188

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | TRIATHLON | NON-PROFIT


‘I never lose, either I win or I learn’ vind ik een prachtige zin. Het draait allemaal om het idee dat elke wedstrijd of training uiteindelijk alt ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 40    
Stefan van der Kamp Fotografie € 50   Go Loesha! 
Anonieme donateur € 5    
Anonieme donateur € 10    
Anonieme donateur € 20    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!