Skip to main content

Wessel Brink
Helpt u mij mee naar het Wagc?

Gymnastiek - Trampoline
Wessel Brink heeft in totaal
€ 4500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1259
  Wessel Brink
  Heerhugowaard
  Noord-Holland
  Wagc geplaatst - 1e van Nederland jeugd

Campagne statistieken

€ 4500
128.57%
Donateur(s)
51
Gedoneerd
€ 4500
Dag (en) verstreken
247
Dag(en) te gaan
-152
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Wessel Brink | In november 2023 mag ik Nederland vertegenwoordigen op het Wagc in Birmingham! Trots en blij ben ik, dat ik mij met een persoo....

In november 2023 mag ik Nederland vertegenwoordigen op het Wagc in Birmingham! Trots en blij ben ik, dat ik mij met een persoonlijk record geplaatst heb voor dit jeugd WK!

Voor die prestatie heb ik ook veel en lang getraind, dat doe ik ook graag want ik train bijna elke dag om mezelf uit te dagen en te verbeteren. Hierdoor blijf dit ook de leukste sport die er is, het kan altijd beter - hoger - netter!

Het is enorm jammer dat dit onderdeel van de gymnastiek (Trampolinespringen) niet financieel wordt ondersteund door de KNGU. Dit betekent dat wij (alle sporters die mee mogen) zelf alle kosten moeten betalen. Dit gaat dan over de reis- en verblijfskosten, inschrijf- en wedstrijdkosten, TeamNL kleding.

Totaal komt dat uit op een bedrag van ongeveer €3500,-. Dat is helaas echt te veel om helemaal zelf te betalen, vandaar ook dat ik deze campagne opricht om jullie hulp te vragen! Want met jullie hulp kan ik meedoen aan mijn allereerste Jeugd WK en mijn eerste grote stap zetten in mijn trampoline carrière.

Dus alstublieft help mij mee en doneer op deze link, daarvoor zou ik u enorm dankbaar zijn. Ook alle kleine beetjes helpen mee! Kent u mensen die mogelijk een bijdrage willen leveren, delen wordt zeer gewaardeerd.

 

Bedankt voor de support!
Wessel Brink

Helpt u mij mee naar het Wagc?

51

Donateur(s)

€ 4500

Gedoneerd

247

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


In november 2023 mag ik Nederland vertegenwoordigen op het Wagc in Birmingham! Trots en blij ben ik, dat ik mij met een persoonlijk record geplaatst h ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 1000    
Vincent € 85   Hierbij als hekkersluiter…. Succes! Groet, Vincent 
S.I.W. Steiger Isolatie Werk B.V. € 500   Wij wensen je heel veel succes op het WK! 
Prince Cladding Obdam en Vic Obdam Staalbouw bv € 100   Beste Wessel, Namens Prince Cladding Obdam bv en Vic Obdam Staalbouw bv wensen wij je veel succes richting WAGC. 
Kees Tesselaar € 10   Succes Wessel ! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!