Skip to main content
Standaard Avatar

Eline Jansen
Helpt u mij verder ontwikkelen?

Talentboek SchaatsenTalentboek OverijsselTalentboek Wielersport
 • Talent Profiel
  ID : 717
  Eline Jansen
  Deventer
  Overijssel
  2e NK allround junioren 3000m 2019, 8e NK mass-start senioren 2019 & 2020, Deelname NK Allround senioren 2020, WKKT 2021 3000m, NK afstanden 2021 3000m
  https://eline-jansen.webnode.nl/

3

Donateur(s)

€ 315

Gedoneerd

596

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
12.6% Gefinancieerd

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Eline Jansen, 20 jaar. Een echte duursporter uit Deventer. Tegenwoordig woon ik in Heerenveen om mij te ontwikkelen in het schaatsen. Ik schaats al vele jaren, maar sinds dit jaar combineer ik dit ook met de wielersport. Naast de sport focus ik mij ook op mijn studie fysiotherapie.  Ik heb deze campagne aangemaakt, omdat ik mij verder wil ontwikkelen in de sport. Ik schaats marathons voor Team van Ramshorst en fiets wedstrijden voor WV Schijndel. Afgelopen seizoen werd i Lees het hele verhaal

Hoi allemaal,

Ik ben Eline Jansen, 20 jaar. Een echte duursporter uit Deventer. Tegenwoordig woon ik in Heerenveen om mij te ontwikkelen in het schaatsen. Ik schaats al vele jaren, maar sinds dit jaar combineer ik dit ook met de wielersport. Naast de sport focus ik mij ook op mijn studie fysiotherapie. 

Ik heb deze campagne aangemaakt, omdat ik mij verder wil ontwikkelen in de sport. Ik schaats marathons voor Team van Ramshorst en fiets wedstrijden voor WV Schijndel. Afgelopen seizoen werd ik in mijn eerste wedstrijdseizoen met wielrennen al 10e op het NK elite zonder contract. Dit smaakte naar meer en daarom wil ik aankomend seizoen gaan ontdekken wat er mogelijk is binnen de sport! 

Waar ik net ben begonnen met wielrennen, schaats ik al voor een veel langere tijd. Bij de junioren heb ik meerdere podiumplaatsen behaald op de 3000 meter. Dit seizoen heb ik de focus meer verlegd naar de marathonwedstrijden. Voor mij een nieuwe tak van de sport, maar het gaat erg goed ! Ik werd al 4e dit seizoen. Naast marathons rij ik ook de lange afstanden (3000&5000 meter) en mass-starts. In de mass-start werd ik al tweede dit jaar! 

Ik kan deze sporten goed combineren en train vele uren om de best mogelijke prestaties neer te zetten. Helaas worden in beide teams niet alle kosten gedekt en moet ik veel zelf financieren. Dat is dan ook de reden dat ik vraag om uw steun! 

Alvast heel erg bedankt! 

Groetjes Eline Jansen 

 

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Miep en Hans Kosman € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Herman Dijkslag € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Marcel Koedijk € 200 € 203 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!