Skip to main content

Eline Jansen
Helpt u mij verder ontwikkelen?

Wielrennen - Weg
Eline Jansen heeft in totaal
€ 2070 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 717
  Eline Jansen
  Deventer
  Overijssel
  2e NK allround junioren 3000m 2019, 8e NK mass-start senioren 2019 & 2020, Deelname NK Allround senioren 2020, WKKT 2021 3000m, NK afstanden 2021 3000m
  https://eline-jansen.webnode.nl/

Campagne statistieken

€ 315
12.60%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 315
Dag (en) verstreken
461
Dag(en) te gaan
-333
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Eline Jansen | Hoi allemaal, Ik ben Eline Jansen, 20 jaar. Een echte duursporter uit Deventer. Tegenwoordig woon ik in Heerenveen om mij te....

Hoi allemaal,

Ik ben Eline Jansen, 20 jaar. Een echte duursporter uit Deventer. Tegenwoordig woon ik in Heerenveen om mij te ontwikkelen in het schaatsen. Ik schaats al vele jaren, maar sinds dit jaar combineer ik dit ook met de wielersport. Naast de sport focus ik mij ook op mijn studie fysiotherapie. 

Ik heb deze campagne aangemaakt, omdat ik mij verder wil ontwikkelen in de sport. Ik schaats marathons voor Team van Ramshorst en fiets wedstrijden voor WV Schijndel. Afgelopen seizoen werd ik in mijn eerste wedstrijdseizoen met wielrennen al 10e op het NK elite zonder contract. Dit smaakte naar meer en daarom wil ik aankomend seizoen gaan ontdekken wat er mogelijk is binnen de sport! 

Waar ik net ben begonnen met wielrennen, schaats ik al voor een veel langere tijd. Bij de junioren heb ik meerdere podiumplaatsen behaald op de 3000 meter. Dit seizoen heb ik de focus meer verlegd naar de marathonwedstrijden. Voor mij een nieuwe tak van de sport, maar het gaat erg goed ! Ik werd al 4e dit seizoen. Naast marathons rij ik ook de lange afstanden (3000&5000 meter) en mass-starts. In de mass-start werd ik al tweede dit jaar! 

Ik kan deze sporten goed combineren en train vele uren om de best mogelijke prestaties neer te zetten. Helaas worden in beide teams niet alle kosten gedekt en moet ik veel zelf financieren. Dat is dan ook de reden dat ik vraag om uw steun! 

Alvast heel erg bedankt! 

Groetjes Eline Jansen 

 

Bedankt voor de support!
Eline Jansen

Helpt u mij verder ontwikkelen?

3

Donateur(s)

€ 315

Gedoneerd

461

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Eline Jansen, 20 jaar. Een echte duursporter uit Deventer. Tegenwoordig woon ik in Heerenveen om mij te ontwikkelen in het scha ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Miep en Hans Kosman € 100   Het is elke keer interessant om je nieuwsbrief te lezen. Succes met je sport en je studie! 
Herman Dijkslag € 15    
Marcel Koedijk € 200   Uit bewondering voor je uitzonderlijk doorzettingsvermogen en prestaties. 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.