Skip to main content

Nick Bontrop
Helpt u Nick om zijn sport mogelijk te blijven maken!

Schaatsen - Langebaan
Nick Bontrop heeft in totaal
€ 335 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1319
  Nick Bontrop
  Purmerend
  Noord-Holland
  2x nk inline gewonnen, 2e op nk langebaan paar jaar geleden, vorig jaar deelname nk sprint

Campagne statistieken

€ 335
16.75%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 335
Dag (en) verstreken
244
Dag(en) te gaan
-160
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Nick Bontrop | Hoi Hoi!  Ik ben Nick Bontrop, 17 jaar oud, woon in Purmerend en doe de opleiding fysiotherapie in Leiden. Toen ik 4 jaar ou....

Hoi Hoi! 

Ik ben Nick Bontrop, 17 jaar oud, woon in Purmerend en doe de opleiding fysiotherapie in Leiden. Toen ik 4 jaar oud was maakte ik mijn eerste stapjes op het ijs en vond dit al helemaal geweldig! Een jaar later ben ik begonnen met jeugdschaatsen bij Inbalans op de ijsbaan in Alkmaar en had hier mijn eerste schaatslesjes. Na een paar jaar ging ik naar de STG Koggenland in Hoorn en ging hier oefenen om beter te kunnen schaatsen. Hier reed ik mijn eerste wedstrijdjes en merkte al heel snel dat ik dit mega leuk vind! 

Een aantal jaar later ben ik doorgestroomd naar mijn eerste ‘ploeg’ dit was Skate United in Utrecht. Na 4 jaar hier getraind te hebben heb ik super veel geleerd en veel progressie gemaakt en ook mijn eerste NK’s gewonnen, dit was nog op de skeelers en een jaar later werd ik 2e op het pupillen NK op het ijs. Ook mocht ik de vikingrace rijden, dit is het onofficiele ek voor pupillen en junioren en werd hier 5e. 2 jaar later vond ik dat het tijd was voor iets nieuws en ben toen naar mijn huidige team gegaan namelijk Baanselectie Haarlem. Ik ben erg blij met deze stap en merk dat ik hier super veel leer en dat ik iedere week beter word. Ik train veel, dit gaat al richting de zeven keer per week en bestaat voornamelijk in de zomer uit fietsen, schaatsgerelateerde trainingen in het amsterdamse bos en krachttrainingen. Helaas kost dit allemaal erg veel geld naast het presteren zijn er ook veel andere factoren. Het schaatsen zelf kost veel geld denk aan inschrijfgeld voor wedstrijden, contributie voor de baanselectie is al erg duur ongeveer 1500 euro en daarnaast moet je ook nog apart betalen voor baankaarten dat is toegang voor je ijstrainingen op Haarlem, dit gaat richting de 400 euro. Hierbij komen ook nog trainingskampen kijken 3 keer per jaar en ook is het materiaal erg prijzig, zo kosten mijn schoenen al snel 1000 euro omdat dit op maat gemaakte schoenen zijn en de ijzers zijn al snel 700 euro. Om dit allemaal mogelijk te maken doe ik naast sport en school ook nog werk ik er ook nog bij, wel merk ik dat dit erg veel tijd kost door de reistijd ook tussen school en trainingen en niet optimaal is voor mijn sportprestaties. Daarom hoop ik dat u mijn kan helpen! Door een donatie te doen kunt u mij al erg op weg helpen om voor mij mogelijk te maken wat ik het allerliefste doe schaatsen en dit ook op het hoogste niveau te kunnen blijven doen. 

Het liefst blijf ik doen wat ik nu doe en om door te groeien naar de merkenteams maar daar heb ik wel uw hulp bij nodig! 

Helpt u mij om het mogelijk te maken voor mij om door te groeien en het beste uit mezelf te halen?  

Nick Bontrop 

Bedankt voor de support!
Nick Bontrop

Helpt u Nick om zijn sport mogelijk te blijven maken!

11

Donateur(s)

€ 335

Gedoneerd

244

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi Hoi!  Ik ben Nick Bontrop, 17 jaar oud, woon in Purmerend en doe de opleiding fysiotherapie in Leiden. Toen ik 4 jaar oud was maakte ik mijn eer ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Wietse € 25    
Bob Nuij € 55   Nick blijf zo door gaan! Je bent goed bezig en maak er een mooi schaats jaar van! Groet Bob 
NM € 25   Nick succes en veel schaatsplezier!  
Anonieme donateur € 50    
Bianca Commandeur € 50   Verjaardagskado 😘 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!