Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Lotte Groenen
IK BEN OP WEG NAAR MIJN DROOM!

Schaatsen - Langebaan
Lotte Groenen heeft in totaal
€ 1375 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 648
  Lotte Groenen
  Tilburg
  Noord-Brabant
  2e plaats IJsselcup Deventer 500-1500m (2023), 4e plaats NK Allround junioren A (2023), 1e plaats NK Supersprint junioren B (2022)
  https://www.speedskatingresults.com/index.php?p=18&s=56728

Campagne statistieken

€ 150
6.00%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 150
Dag (en) verstreken
770
Dag(en) te gaan
-635
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lotte Groenen | Ik ben op weg naar mijn droom! Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, ....

Ik ben op weg naar mijn droom!

Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 17 jaar en ik ben op zoek naar donaties en sponsoren om mijn topsport schaatsdroom een beetje dichterbij te brengen.

Sinds 2021 maak ik deel uit van het KNSB Talent Team Zuid. In 2022 werd ik als junior B Nederlands kampioen Superspint, 3e overall bij het NK Sprint, 3e op het NK afstanden 500m en 2e op de 500m bij het NK Allround. Naast mijn grote passie langebaanschaatsen beoefen ik verschillende andere sporten om sterker te worden zoals wielrennen, krachttrainen, lopen en skeeleren.

Gemiddeld train ik 6 dagen per week en dat vaak ook nog 2 keer per dag. Naast het sporten besteed ik bijna al mijn tijd aan school. Ik zit nu in 5 Gymnasium en dat betekent dat de lesboeken ook meegaan wanneer ik op trainingskamp ga. Maar dat heb ik er graag voor over want ik wil in allebei het hoogste bereiken!

Schaatsen vind ik het allerleukste wat er is! Bij iedere training werk ik er altijd zo hard mogelijk aan om mijn techniek te perfectioneren. Zodra ik mezelf weer verbeter, ben ik heel trots en dan weet ik dat het nog harder kan! Het is zo vet om op eigen kracht op zo'n grote snelheid te kunnen komen. Dat geeft echt een kick!

Naast heel veel tijd kost topsport ook veel geld. Uiteraard voor schaatsen, maar denk ook aan contributie, een racefiets, gps en hartslaghorloge, onderhoud, schoenen, kleding, helmen en brillen.

Dankzij donaties via het Yvonne van Gennip Talent Fonds heb ik de custom schaatsschoenen kunnen kopen die mij het komende seizoen nog meer snelheid gaan brengen op het ijs. Om de volgende stap in de zomer te kunnen maken heb ik jouw hulp nodig! Je zou me erg helpen met een bijdrage aan mijn jaarlijkse contributie voor het KNSB Talent Team. Daarnaast adviseerde mijn coach me om voor het wielrennen een vermogensmeter te nemen. Hiermee kan ik me nog gerichter voorbereiden voor het komende schaatsseizoen!

Wil jij mij helpen om mijn droom om voor goud te gaan waar te maken?
Steun mij dan met een donatie! Dat kan al vanaf €5,- en ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn talent profiel ('+') en volg mijn prestaties! 

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen of bij evenementen. Natuurlijk ben ik bereid om bij een mooie donatie een schaats- of skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.

Hartelijk dank!!

Met sportieve groeten,

Lotte Groenen

Bedankt voor de support!
Lotte Groenen

IK BEN OP WEG NAAR MIJN DROOM!

3

Donateur(s)

€ 150

Gedoneerd

770

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Ik ben op weg naar mijn droom! Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 17 jaar en ik ben op zoek ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Steven Groenen € 25    
hans Groenen € 100    
Steven Groenen € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!