Skip to main content
Standaard Avatar

Kyvan Rietkerk
Ik durf te dromen van het spelen in ATP top 100!

 • Talent Profiel
  ID : 702
  Kyvan Rietkerk
  Zoetermeer
  Zuid-Holland
  Wereldranglijst ITF plek 155 januari 2022, Meerdere keren Nederlands Jeugd Kampioen, Deelname Europese Jeugd Kampioenschappen, Meerdere titels in ITF en Tenniseurope
  www.vriendenvankyvan.nl

2

Donateur(s)

€ 515

Gedoneerd

223

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
10.3% Gefinancieerd

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Ik ben Kyvan Rietkerk en ben 18 jaar oud. Mijn droom is om in de top 100 ATP te komen. Ik weet dat dat een hele zware en lange weg is maar ik heb daar alles maar ook alles voor over! Mijn prestaties als junior speler: Vanaf mijn 10e tm 17 jaar heb ik in Nederland mooie resultaten behaald. Ik heb maar liefst 13 finales van de Nederlandse Jeugdkampioenschappen mogen spelen en wist me 9 keer te bekronen als Nederlands Kampioen! Internationaal heb ik bij de junioren ook de nodige titels, prestatie Lees het hele verhaal

Ik ben Kyvan Rietkerk en ben 18 jaar oud. Mijn droom is om in de top 100 ATP te komen. Ik weet dat dat een hele zware en lange weg is maar ik heb daar alles maar ook alles voor over!

Mijn prestaties als junior speler:
Vanaf mijn 10e tm 17 jaar heb ik in Nederland mooie resultaten behaald. Ik heb maar liefst 13 finales van de Nederlandse Jeugdkampioenschappen mogen spelen en wist me 9 keer te bekronen als Nederlands Kampioen!

Internationaal heb ik bij de junioren ook de nodige titels, prestaties neergezet in oa Tenniseurope en ITF Junions. Verder heb ik waardevolle ervaringen opgedaan door het spelen voor Nederland in de Summer Cups, Winter Cups en de Europese Jeugd Kampioenschappen.

Mijn overstap naar de senioren:

Dit afgelopen jaar heb ik de na een enkelblessure begin van het jaar mijn route aangepast en eerder de overstap naar de senioren gemaakt. Inmiddels is mijn hoogst gehaalde ranking bij de heren ITF Men’s ranking 1330 van de wereld. Ik wil door! Daarom heb ik de keuze gemaakt om mijn grenzen te verleggen en naar Amerika te gaan. Ik speel in het Boise State Men’s tennisteam NCAA Division 1 (allerhoogste niveau) onder leiding van de bekende coach Luke Shiels. Voor mij een unieke kans en een hele mooie stap in mijn tenniscarrière. Mijn doel is om hier te groeien als speler en nog beter te worden om uiteindelijk een professional tennisser te worden in de ATP top 100 Tour.

Vanaf september 2023 train ik bij Boise State Tennisteam en het is geweldig maar ook zwaar. Mijn situatie is enorm verbeterd en mijn trainingsuren en wedstrijdprogramma verdubbeld. Iets wat voor mij in Nederland totaal niet haalbaar was geweest ook niet qua budget en faciliteiten. 

Boise State Men’s Tennisteam Amerika:

Het niveau in Divisie 1 in Amerika is hoog en voor mij perfect om te groeien en door te ontwikkelen. Ons team bestaat uit 11 tennissers, 4 toptennis coaches, 2 fysieke trainers, medische staf en director studie die hele dagen voor ons klaar staan. In een normale week trainen we 6 dagen met vol programma. We starten  elke dag om 7.00 uur in de gym met onze eigen fysieke trainers. We hebben de beschikking over indoor als outdoor courts waarbij alle banen voorzien zijn van playside en streams. In het weekend zijn toernooien of competities. Bij toernooien speel je bijna altijd 4 singles en 4 dubbels,. Bij de competities 1 single en 1 dubbel. Bij beide mogen onze coaches altijd mee op de baan en mogen zelfs tussen de gamepunten nog coachen. Erg leerzaam en fijn voor mij om met alle dagen met dezelfde coaches te trainen en te reizen!  Verder volg ik op de Universiteit een HBO studie Internationale Economie, waar ze mijn college uren afstemmen op mijn trainingsprogramma. Natuurlijk zijn de dagen gaaf en lang maar ik heb inmiddels mijn ritme gevonden en het bevalt erg goed. 

 • Resultaten Titel ITA Patton Invite 1e plaats single en 1e plaats dubbel;
 • 10 Wins ITA
 • Conference Winnaar 2024 
 • Ranking Dubbel 54

 Wie wil mij steunen voor de Futures?

De maand mei, juni juli en augustus is het de bedoeling dat we weer vanuit thuis spelen en reizen.
Om deze periode mijn trainingen en de Internationale Futures en UTR toernooien te bekostigen heb ik deze campagne opgezet. Ik hoop dat er particulieren, tennisliefhebbers, ondernemers of bedrijven zijn die mij financieel willen steunen om samen te klimmen naar de top.

Alle donaties zijn heel erg welkom. 
Iedereen die mij steunt zal ik op de hoogte houden van mijn prestaties en mijn topsportavontuur. Uiteraard ben ik blij met alle andere voorstellen en ook tegenprestaties zijn ook zeker mogelijk!

Met veel tennisgroeten,

Kyvan Rietkerk

 

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 € 250 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 15 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen