Skip to main content
Standaard Avatar

Levi Veldhuis
Levi in de voetsporen van Tallon Griekspoor!

 • Talent Profiel
  ID : 1257
  Levi Veldhuis
  Wormer
  Noord-Holland
  Nr 1 van NL t/m 16 jaar

1

Donateur(s)

€ 300

Gedoneerd

353

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
20% Gefinancieerd

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is Levi Veldhuis, 15 jaar oud en ik woon in Wormer. Door 12.5 uur tennistraining, 2.5 uur krachttraining, 3 uur voetbaltraining, geloof, lef, moed en heel veel doorzettingsvermogen heb ik mogen ervaren om de NUMMER 1 van NL te zijn in de categorie t/m 14 en 16 jaar. Ik wil graag de volgende stap maken en dat betekent dat ik internationale toernooien moet gaan spelen om punten te halen voor de INTERNATIONALE ranglijst. Hiervoor is dit doelbedrag nodig om internationaal toernooien te ku Lees het hele verhaal

Mijn naam is Levi Veldhuis, 15 jaar oud en ik woon in Wormer. Door 12.5 uur tennistraining, 2.5 uur krachttraining, 3 uur voetbaltraining, geloof, lef, moed en heel veel doorzettingsvermogen heb ik mogen ervaren om de NUMMER 1 van NL te zijn in de categorie t/m 14 en 16 jaar.

Ik wil graag de volgende stap maken en dat betekent dat ik internationale toernooien moet gaan spelen om punten te halen voor de INTERNATIONALE ranglijst. Hiervoor is dit doelbedrag nodig om internationaal toernooien te kunnen gaan spelen.

Helpt u mee?

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Topsport Zaanstreek € 300 € 400 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!