Angel Delevaque
Internationale zomertraining

Schaatsen - Kunstrijden
Angel Delevaque heeft in totaal
€ 24105 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 684
  Angel Delevaque
  Dordrecht
  Schaatsen - Kunstrijden
  Zuid-Holland
  3de plaats Santa Claus Cup Budapest, 1ste plek Advanced novice Kwalificatie NK 2021-2022, 2de plek Nederlands kampioenschap 2022 Advanced novice, 2de plek Nederlands kampioenschap 2022

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
35
Dag(en) te gaan
80
Doelbedrag
€ 7500

Crowdfunding Campagne voor Angel Delevaque | Mijn naam is Angel ik ben 12 jaar en mijn sport is Kunstrijden! Afgelopen seizoen ben ik in mijn categorie Advanced Novice....

Mijn naam is Angel ik ben 12 jaar en mijn sport is Kunstrijden!

Afgelopen seizoen ben ik in mijn categorie Advanced Novice 2de geworden als jongste ooit tijdens de Nederlandse kampioenschappen.

Dit seizoen ben ik ook heel goed begonnen 1ste kwalificatie wedstrijd NK ben ik 2de geworden en de 2de kwalificatiewedstrijd ben ik 1ste geworden met 102,28 punten hiermee ben ik de jongste rijdster ooit die boven de 100 punten! rijdt en de 3de ooit in deze categorie in Nederland.

Ook heb ik dit seizoen 2 internationale wedstrijden gereden waarmee ik mij ook op internationaal niveau heb kunnen meten. De resultaten van deze wedstrijden: België op de 2de plaats en de NRW trophy in Duitsland op de 6de plek.

Wat dit seizoen nog volgt: Volgende week 12 & 13 januari een wedstrijd in Roemenie, 23 t/m26 februari NK kunstrijden in Tilburg en 17 t/m 19 maart Luxemburg. Zodra ik een wedstrijd gereden heb zal ik hier gelijk een update plaatsen.

Na deze wedstrijden wordt het keihard voorbereiden op volgend seizoen, vanwege mijn prestaties en omdat ik in juni 13 wordt is er de mogelijkheid voor mij om volgend seizoen deel te nemen aan junior wedstrijden en met de juiste begeleiding, training en coaching bestaat er een kans dat ik zelfs Nederland mag vertegenwoordigen op Junior Grand Prix wedstrijden.

De voorbereidingen bestaan uit muziek kiezen, veel technische trainingen, nieuwe choreo's laten maken en deze instuderen, nieuwe schaatsjurken laten maken en mij lichamelijk en geestelijk voorbereiden om mij te meten met de internationale top van het kunstrijden.

Deze voorbereidingen kosten veel energie, tijd en daardoor ook veel geld. De afgelopen jaren heb ik hele mooie sponsorbedragen mogen ontvangen wat voor mij deuren heeft doen openen die mij op het niveau gebracht hebben waar ik nu ben. Maar ik wil meer...veel meer, aan ambitie en wilskracht ontbreekt het mij niet, ook mijn vader en moeder, vrienden en familie steunen mij op alle mogelijke manieren die af en toe het uiterste vergen. Maar dit is helaas niet genoeg.

Kunt u mij (financieel) helpen om mijn dromen waar te maken, wellicht door uw support kan ik de ultieme droom bereiken namelijk deelname aan de olympische spelen....!!!

Ik vraag uw hulp om van de zomer weer 8 weken zomerstage te kunnen doen, deze zomer zal dit zijn met Jorik Hendrickx, zelf voormalig Olympiër. Maar nu nog bekender door de Coaching van zijn zus "Loena Hendrickx" de vice wereldkampioen in het kunstrijden.

Met uw bijdrage kan ik van de zomer 8 weken trainen naast en met de internationale wereld toppers waardoor mijn kans op internationale successen nog groter wordt.

Ik wil u alvast danken voor uw tijd en energie om dit verhaal over mij te lezen en hoop dat u ook nog een financiële bijdrage kan leveren, alles wordt ten zeerste gewaardeerd

Bedankt voor de support!
Angel Delevaque

Internationale zomertraining

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

35

Dag (en) verstreken

€ 7500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Angel ik ben 12 jaar en mijn sport is Kunstrijden! Afgelopen seizoen ben ik in mijn categorie Advanced Novice 2de geworden als jongste o ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!