Skip to main content

Angel Delevaque
Nederlands kampioen wil ook op internationaal niveau naar de top

Schaatsen - Kunstrijden
Angel Delevaque heeft in totaal
€ 31365 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 684
  Angel Delevaque
  Dordrecht
  Zuid-Holland
  nederlands kampioen Advanced novice 2023, 2de plaats diamond spin Katowice, Polen, 2de plaats NRW trophy Dordtmund, Duitsland, 1ste plaats KNSB cup 1 & 2
  https://www.schaatsen.nl/nieuws/2023/november/angel-delevaque-scheert-als-13-jarige-al-hoge-toppen/

Campagne statistieken

€ 6510
65.10%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 6510
Dag (en) verstreken
510
Dag(en) te gaan
-321
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Angel Delevaque | Mijn naam is Angel ik ben 12 jaar en ik ben Nederlands kampioen Kunstrijden!   Als 4 jarig meisje ben ik begonnen met k....

Mijn naam is Angel ik ben 12 jaar en ik ben Nederlands kampioen Kunstrijden!

 

Als 4 jarig meisje ben ik begonnen met kunstrijden, dit was 1 keer in de week om te leren schaatsen, echter werd mij al snel verteld dat ik aanleg en talent voor deze mooie sport had. Dit was voor mij en voor mijn ouders nauwelijks geloofwaardig echter ging ik al snel van 1 keer in de week naar enkele malen per week training, en schaatste ik als 5 jarig meisje voor het eerst een wedstrijd waar ik als 2de eindigde. Dit smaakte naar meer en vanaf 6 jarig leeftijd trainde ik al 5 dagen in de week.

Toen ik als 9 jarige voor het eerst op een buitenlands trainingskamp kwam onder leiding van tweevoudig wereldkampioen Javier Fernandez werd mij wederom verteld dat ik "talent" had, en ben ik op advies van Javier Fernandez en Tracey Wilson gaan zoeken naar mogelijkheden om het maximale uit mijzelf te kunnen gaan halen. In deze zoektocht ben ik bij Jorik Hendrickx (oud olympiër) terecht gekomen en hebben wij de beslissing genomen om onder de gepassioneerde leiding van Jorik Hendrickx in Tilburg te gaan trainen. Dit bleek de beste stap in mijn carrière als kunstrijdster te zijn. Door het harde werk van Jorik, ons team en mijzelf heb ik een enorme groei op technisch en persoonlijk vlak gemaakt, wat dit seizoen zelfs heeft mogen resulteren om tijdens de Nederlandse kampioenschap kunstrijden de 1ste plek te mogen bemachtigen. Maar het is niet alleen de eerste plek geworden, ook qua punten heb ik het oude Nederlandse puntenrecord in mijn categorie Advanced Novice met 10 punten verbroken.

Uiteraard smaakt dit naar meer....

Aankomend seizoen 2023-2024 zal ik uit gaan komen in de categorie junioren, ik zal weer 1 van de jongste deelnemers zijn in deze categorie en dus hard moeten vechten om een plekje bij de top te mogen bemachtigen. 

Helaas is dit niet alleen afhankelijk van mijn harde werk, maar ook van de mogelijkheden die ik krijg om deel te nemen aan kampen en (internationale) wedstrijden.

Hiervoor vraag ik uw steun!!!

Het kunstrijden is een dure sport, de kosten bestaan onder andere uit reisgelden (voor trainingen en wedstrijden rijden wij al gauw 70.000 km per jaar) ijshuur (ca 20 uur in de week), trainerskosten, schaatsen, wedstrijd jurkjes, personal training, fysiotherapie, trainingskampen en nog veel meer.

Mijn vader en moeder doen wat ze kunnen om mij te steunen en hebben alles over voor mijn toekomst in de sport echter is dit helaas niet altijd genoeg.

Kunt u mij misschien helpen? met uw steun kunnen dromen wellicht werkelijkheid worden. En zeg nou zelf niets is toch mooier om een talent naar de top te kunnen brengen door uw steun.

 

Bedankt voor de support!
Angel Delevaque

Nederlands kampioen wil ook op internationaal niveau naar de top

3

Donateur(s)

€ 6510

Gedoneerd

510

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Angel ik ben 12 jaar en ik ben Nederlands kampioen Kunstrijden!   Als 4 jarig meisje ben ik begonnen met kunstrijden, dit was 1 keer ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
M. Delevaque klusservice € 5500   Succes met het behalen van je doelen  
Ariana Garden BV € 1000   Succes !!! Zet hem op !!  
Anonieme donateur € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!