Skip to main content
Standaard Avatar

Stichting Turnacademie Regio Zwolle
Internationaler Junior Cup in Hannover 🇩🇪

Talentboek Overijssel
 • Talent Profiel
  ID : 745
  Stichting Turnacademie Regio Zwolle
  Zwolle
  Gymnastiek
  Overijssel
  www.turnacademieregiozwolle.nl

4

Donateur(s)

€ 100

Gedoneerd

771

Dag (en) verstreken

€ 100

Doelbedrag
100% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Stijn Lammers, Wouter Speerstra, Fabian Duijzend en Levi Holland zijn fanatieke turners. Zij gaan allen naar school op het Centre for Sports and Education (CSE) in Zwolle. Daarnaast trainen zij 23 uur per week bij Turnacademie Regio Zwolle. Trainen op moeilijke elementen die je wilt laten zien tijdens wedstrijden is super leuk, maar daarnaast hebben ze allemaal in hun achterhoofd een stip op de horizon... Olympische Spelen... Daarvoor moeten ze bij de beste turners van Nederland zien te komen in Lees het hele verhaal

Stijn Lammers, Wouter Speerstra, Fabian Duijzend en Levi Holland zijn fanatieke turners. Zij gaan allen naar school op het Centre for Sports and Education (CSE) in Zwolle. Daarnaast trainen zij 23 uur per week bij Turnacademie Regio Zwolle. Trainen op moeilijke elementen die je wilt laten zien tijdens wedstrijden is super leuk, maar daarnaast hebben ze allemaal in hun achterhoofd een stip op de horizon... Olympische Spelen... Daarvoor moeten ze bij de beste turners van Nederland zien te komen in de loop der jaren. Dit doen ze door nationale wedstrijden te bezoeken, maar ook internationale. Komend weekend komen deze vier turners in Duitsland in actie: de 8. Internationaler ZAG Junior Cup is internationaal een zeer sterk bezet toernooi met jeugd turners.

Deelname aan deze wedstrijd is niet gratis. Er zijn kosten voor reizen, overnachting, startgeld, materialen, etc. Wilt u/ Wil jij dede vier jongens en hun clubmaten steunen? Iedere donatie is welkom en bij een donatie van EUR 25,- of meer sturen wij u graag een sleutelhanger van een turnleertje met handtekening van uw favoriete turner uit het team.

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Opa Sjef en oma Dinie Holland € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Sabine Vedder-Averdonk € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Willem ter Laak € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Marijke Sanderse € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!