Steun de crowdfunding campagne:

Jade Omerkoylu Wil Zelf Naar Judo Autorijden

Jade Omerkoylu
Jade Omerkoylu wil zelf naar judo autorijden

Judo
 • Talent Profiel
  Jade Omerkoylu
  Lienden
  Judo
  Gelderland
  Europacup Roemenië 5e plaats onder de 18 jaar 2021, Europese Kampioenschappen Letland 9e plaats onder de 18 jaar 2021, Nederlands Kampioen teams onder de 18 jaar 2021, Nederlands Kampioenschappen zilver onder de 21 jaar 2022
  https://www.judoinside.nl/judoka/118608/Jade_Omerkoylu/judo-career

Campagne statistieken van
Jade Omerkoylu

€ 3000
100.00%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 3000
Dag (en) verstreken
136
Dag(en) te gaan
13
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Jade Omerkoylu | Mijn naam is Jade Omerkoylu en ik ben 17 jaar. Vanaf m'n 5e judo ik met heel veel plezier en nu is het moment aangebroken om....

Mijn naam is Jade Omerkoylu en ik ben 17 jaar. Vanaf m'n 5e judo ik met heel veel plezier en nu is het moment aangebroken om de stap te nemen tot verdere professionalisering. Ik judo in de top van Nederland en heb al Europees mogen meedoen. De aankomende jaren wil ik me hier verder in ontwikkelen. Een goed topsport-team heb ik om me heen qua trainers, fysiotherapeut, diëtist, mentale begeleiding maar er is 1 ding wat ik nu mis. En dat is mijn echte onafhankelijkheid als het gaat om reizen naar trainingen, wegingen en wedstrijden. 

Ik woon in Lienden met m'n moeder, oudere broer en zus. De eerste beste bushalte is een dorp verderop. Het station is 7 km verderop waar ik meestal op de fiets naar toe ga. Ik train in Nijmegen, Eindhoven en Papendal. Een hele planning voor mij maar ook voor thuis. In 2014 is mijn vader overleden en dat betekent dat we een strakke planning moeten hebben. En zou het een enorme verlichting zijn als ik zelf naar m'n trainingen, wegingen en wedstrijden kan rijden.  27 juli word ik 18 jaar en ik wil graag zelf  kunnen autorijden en dus mijn eigen tijd indelen. Ik begin volgende maand met rijlessen en hoop in de zomer m'n rijbewijs te halen.

Het sponsorbedrag zal ik dan ook inzetten voor de aanschaf van een (tweedehands) auto. Dit gaat me zo ontzettend veel vrijheid geven qua tijd en planning, maar ook voor m'n moeder, broer en zus. Kan ik eindelijk eens wat langer blijven hangen na een training :-)

Bedankt voor de support!
Jade Omerkoylu

Jade Omerkoylu wil zelf naar judo autorijden

23

Donateur(s)

€ 3000

Gedoneerd

136

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Mijn naam is Jade Omerkoylu en ik ben 17 jaar. Vanaf m'n 5e judo ik met heel veel plezier en nu is het moment aangebroken om de stap te nemen tot verd ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Oom René en Tante Famke € 151 Heel veel succes, Jade, met judo en veel rijplezier
Leo De boer € 25
Anonieme donateur € 25
Alia Sadiek € 100 Veel succes Jade
Ton Spaan € 25 Ik heb nog met je vader getennist en hij zou nu heel trots op jou zijn. Veel succes en ik blijf je volgen.
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com