Skip to main content

Jarno Shih-ming Bronsvoord
Jarno Naar de European Cups 2023

Judo
Jarno Shih-ming Bronsvoord heeft in totaal
€ 456 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1045
  Jarno Shih-ming Bronsvoord
  Markelo
  Overijssel
  2e NK-15, 2 x 3e NK-18, 1ste meetmoment den haag, 1 ste meetmoment Enschede, 1ste Adler cup (Frankfurt GER) 3e Europ[ean open Krakow (POL) 3e Open NK -15

Campagne statistieken

€ 456
15.20%
Donateur(s)
18
Gedoneerd
€ 456
Dag (en) verstreken
497
Dag(en) te gaan
-374
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jarno Shih-ming Bronsvoord | Beste lezer, Mijn naam is Jarno Shih-ming Bronsvoord, ik ben 16 jaar en mijn doel is de Olympische spelen van 2....

Beste lezer,

Mijn naam is Jarno Shih-ming Bronsvoord, ik ben 16 jaar en mijn doel is de Olympische spelen van 2028/2032 halen.

Toen ik 2 jaar was werd ik geadopteerd en op mijn 4e startte ik met Judo. Mijn grote broer zat op judo dus natuurlijk wilde ik ook op Judo. Mijn ouders hadden nooit gedacht dat judo mijn leven zo zou gaan veranderen, dat judo mijn leven zou worden.

Op dit moment zit ik op het JCC ( Johan Cruyff College) en ben ik bezig met de opleiding sport en coaching MBO niveau 4. Dit combineer ik met mijn trainingen. Ik train 3 ochtenden en 5 avonden in de week. 3 ochtenden en 3 avonden in Hengelo, 1 avond op Papendal bij het NTC en 1 avond in Heerde bij de Talent Partner.

Door het harde werk en mijn doorzettingsvermogen heb ik mooie presaties mogen behalen waaronder: 3e op het NK, ik won 2 meetmomenten en ik behaalde prijzen in o.a. Polen, België en Duitsland.

Na het laatste meetmoment heeft de Judo Bond (JBN) mij geselecteerd voor deelname aan de European Cadet Cups (ECC’s) waar ik Nederland mag gaan vertegenwoordigen op de 3 European Cadet Cups (ECC’s) die gepland staan. Als ik het goed doe op deze Toernooien kan ik geselecteerd worden voor het EK, WK en EYOF (European Youth Olympic Festival) 2023.


Ik ga heel hard werken om mijn doelen te behalen en op mijn best te zijn op deze toernooien. Deze toernooien zijn jammer genoeg erg duur, vorig jaar is het gelukt om een toernooi te vergoeden maar dit jaar worden het er 3 of meer. Mocht ik het heel goed doen kan ik worden geselecteerd voor nog een European Cadet Cup(ECC) ter voorbereiding op de titel toernooien. Alleen de titel toernooien (EK WK en EYOF) worden vergoed door de JBN. De kosten liggen daarom er hoog en worden steeds hoger, daarom heb ik de hulp van donaties en sponsoren steeds harder nodig .


Het afgelopen jaar waren de kosten voor toernooien, trainingsstages, reis- en verblijfskosten etc. Al rond de €7000. Deze kosten zullen ongeveer gelijk blijven maar daarbij :
Voor selectie titeltoernooien (ECC’s): 3 toernooien ongeveer €1000,- per keer.
IJF (International Judo Federation) approved/goedgekeurde judopakken €250,- per stuk en Trainingsstages in o.a. Berlijn, Bad Blankenburg en Zagreb €300-€500 per keer.

Dit is natuurlijk heel erg duur en daarom ben ik opzoek na uw hulp! Helpt u mij opweg naar mijn Olympische droom?

Alvast hartelijk bedankt.

groetjes,

Jarno Shih-ming 🙂❤️

Bedankt voor de support!
Jarno Shih-ming Bronsvoord

Jarno Naar de European Cups 2023

18

Donateur(s)

€ 456

Gedoneerd

497

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Beste lezer, Mijn naam is Jarno Shih-ming Bronsvoord, ik ben 16 jaar en mijn doel is de Olympische spelen van 2028/2032 halen. Toen ik 2 jaar was we ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Annemieke Stoelhorst € 25    
Nick De Groot € 10   Hey Jarno, Succes op je ecc's Groet Nick de Groot 
Janny Vehof € 25    
Anonieme donateur € 10    
Kees Breukers € 10   Wij wensen jou heel veel succes met het behalen van jou doel en dromen 😎 groetjes Kees van de maandag training in Borne  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!