Skip to main content
Standaard Avatar

Javier Chance
Javier Chance op weg naar het WK Baseball U15!!

 • Talent Profiel
  ID : 1642
  Javier Chance
  Almere
  Flevoland
  U12 EK 2022 Bronzen Medaille, U12 EK 2023 Zilveren Medaille, U12 NK LL 2023 Gouden Medaille, U12 EK LL 2023 Zilveren Medaille

29

Donateur(s)

€ 1225

Gedoneerd

16

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
40.83% Gefinancieerd

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Hallo allemaal! Mijn naam is Javier Chance en ik ben 13 jaar. Het is een eer dat ik een deel van mijn verhaal met u mag delen, zodat u mij beter kunt leren kennen. Elk weekend en doordeweekse dag ben ik op het honkbalveld te vinden en altijd bijgestaan door mijn familie. Mijn familie is voor mij erg belangrijk. Samen vormen we een hecht team, ook al ben ik degene die mag genieten van het beoefenen van mijn sport: honkbal. Dat ik geniet van de sport is een understatement. Elke keer dat ik weer m Lees het hele verhaal

Hallo allemaal! Mijn naam is Javier Chance en ik ben 13 jaar. Het is een eer dat ik een deel van mijn verhaal met u mag delen, zodat u mij beter kunt leren kennen. Elk weekend en doordeweekse dag ben ik op het honkbalveld te vinden en altijd bijgestaan door mijn familie. Mijn familie is voor mij erg belangrijk. Samen vormen we een hecht team, ook al ben ik degene die mag genieten van het beoefenen van mijn sport: honkbal.

Dat ik geniet van de sport is een understatement. Elke keer dat ik weer mag trainen of een wedstrijd mag spelen, ben ik gemotiveerd en gepassioneerd om aan de slag te gaan. Met als droom de MLB te behalen. Zolang ik mijn focus heb en behoud, hoop ik dat mijn droom op een dag uit mag komen.

Ik beoefen honkbal sinds mijn vierde jaar en koester mijn honkbaltijd bij zowel Curaçaose als Nederlandse teams. Op Curaçao heb ik gespeeld bij Baseball Team Tra’i Seru en in Nederland bij Almere’90 en HCAW in Bussum. Sinds 2022, op 11-jarige leeftijd, maak ik deel uit van Academie “Scimitars” en maakte ik ook deel uit van het U12 TeamNL dat Nederland vertegenwoordigde tijdens de Europese Kampioenschappen in Oostenrijk. Tijdens het EK U12 wisten we als team de bronzen medaille te bemachtigen.

Het jaar 2023 ging niet ongemerkt voorbij. In dit jaar werd ik met regio Midden-Nederland, Nederlands Kampioen Little League. Met het Midden-Nederland regioteam behaalden we tijdens de Europese Kampioenschappen Little League de zilveren medaille. Ditzelfde jaar werd ik voor het tweede jaar op rij geselecteerd voor het U12 TeamNL, dat ging strijden voor een medaille tijdens de Europese Kampioenschappen in Valenciennes, Frankrijk. Als team hebben we met trots de zilveren medaille binnengehaald.

Onlangs kreeg ik het fantastische nieuws dat ik geselecteerd ben om voor Nederland uit te komen in Colombia met het U15-team genaamd "Kingdom of the Netherlands"! Wauw! Wat een geweldig moment toen ik het nieuws ontving! Van 16 tot en met 25 augustus worden de wedstrijden gehouden tegen landen als Chinese Taipei, Mexico, Nicaragua en Venezuela.

Dat ik ga is een feit en het zou super zijn als ik mijn familieleden mee kan nemen. Het avontuur zou niet compleet zijn als ik dit niet live met ze mag delen. Mijn wens is dat mijn familie ook aanwezig kan zijn om mij en het team “Kingdom of the Netherlands U15” aan te moedigen.

Om dit allemaal te kunnen bekostigen en waar te maken, vraag ik om uw steun. Ik zal het enorm waarderen.

ALL HEADS UP TO THE WORLD CHAMPIONSHIPS BASEBALL U15

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Nadesca € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!