Skip to main content

Jeffrey De Kok
Jeffrey de kok

Atletiek
Jeffrey De Kok heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 836
  Jeffrey De Kok
  Hoofddorp
  Noord-Holland
  Mijn naam is Jeffrey de kok, 15jaar oud en ik doe inmiddels 4 jaar aan atletiek. Ik woon en train in Hoofddorp bij de atletiekclub Avh. Ik doe onder andere de afstanden 1000, 800 en 400 meter. Mijn tijden zijn: -1000m 2.50.73 -800m 2:03.29 -400m 53.22. Wat men bijzonder aan mij vindt, is dat ik de lange afstand en de sprint afstanden allebei makkelijk aankan. Ik train maandag, dinsdag donderdag, vrijdag en zondag. Daarnaast heb ik een sport diëtiste! Mijn doelen zijn: 1. Op korte termijn aan nationale wedstrijden mee kunnen doen. 2. Op lange termijn de olympisch spelen behalen! Daarnaast ben ik Nederlands kampioen op de afstanden 1000meter 1 ste plaats op de 800 meter 2de plaats en op de 400 meter 2de plaats U18 en de 1ste plaats op mijn eigen leeftijds categorie. Mijn passie voor atletiek is begonnen doordat we altijd moesten rennen van gym naar school het was altijd een wedstrijdje wie als eerste opschool was en daarmee won ik altijd en toen vroegen me ouders wat ik er zou van vinden om op atletiek te gaan?! Ik hoefde er niet lang over na te denken en heb deze kans met beide handen beetgepakt, nu zijn we tot een niveau gekomen waarbij ik een team om me heen moet bouwen om verder te groeien zodat ik mijn bovengenoemde doelen kan behalen! Dit was een korte samenvatting van mijn atletiek carrière (tot nu toe), mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust en ik zal ze beantwoorden!!

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
758
Dag(en) te gaan
-575
Doelbedrag
€ 500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jeffrey De Kok | Mijn naam is Jeffrey de kok, 15jaar oud en ik doe inmiddels 4 jaar aan atletiek. Ik woon en train in Hoofddorp bij de atleti....

Mijn naam is Jeffrey de kok, 15jaar oud en ik doe inmiddels 4 jaar aan atletiek. Ik woon en train in Hoofddorp bij de atletiekclub Avh.

 

Ik doe onder andere de afstanden 1000, 800 en 400 meter.

 

Mijn tijden zijn:

-1000m 2.50.73

-800m 2:03.29

-400m 53.22.

 

Wat men bijzonder aan mij vindt, is dat ik de lange afstand en de sprint afstanden allebei makkelijk aankan.

 

Ik train maandag, dinsdag donderdag, vrijdag en zondag.

Daarnaast heb ik een sport diëtiste!

 

Mijn doelen zijn:

1. Op korte termijn aan nationale wedstrijden mee kunnen doen.

2. Op lange termijn de olympisch spelen behalen!

      

Daarnaast ben ik Nederlands kampioen op de afstanden 1000meter 1 ste plaats op de 800 meter 1ste plaats en op de 400 meter 2de plaats U18 en de 1ste plaats op mijn eigen leeftijds categorie.

 

Mijn passie voor atletiek is begonnen doordat we altijd moesten rennen van gym naar school het was altijd een wedstrijdje wie als eerste opschool was en daarmee won ik altijd en toen vroegen me ouders wat ik er zou van vinden om op atletiek te gaan?!

 

Ik hoefde er niet lang over na te denken en heb deze kans met beide handen beetgepakt, nu zijn we tot een niveau gekomen waarbij ik een team om me heen moet bouwen om verder te groeien zodat ik mijn bovengenoemde doelen kan behalen!

 

Dit was een korte samenvatting van mijn atletiek carrière (tot nu toe), mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust en ik zal ze beantwoorden!! Via de mail. Ik hoop (oprecht)  dat ik u interesse hebt gewekt hiermee, zodat er een enige vorm van samenwerking hieruit zal voorkomen en dat wij (in de toekomst) een vervolg gesprek kunnen inplannen.

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Jeffrey de Kok.

Bedankt voor de support!
Jeffrey De Kok

Jeffrey de kok

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

758

Dag (en) verstreken

€ 500

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Mijn naam is Jeffrey de kok, 15jaar oud en ik doe inmiddels 4 jaar aan atletiek. Ik woon en train in Hoofddorp bij de atletiekclub Avh.   Ik doe o ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.