Skip to main content
Standaard Avatar

Jip de Greef
Jip de Greef op weg naar EK Jeruzalem

 • Talent Profiel
  ID : 1152
  Jip de Greef
  Amersfoort
  Utrecht
  🥇NK outdoor meerkamp U20 2023, 🥇 NK outdoor meerkamp U18 2021, 🥈 NK indoor meerkamp U20 2023, Limiet europese kampioenschappen U20 in Jeruzalem

5

Donateur(s)

€ 47

Gedoneerd

436

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
1.57% Gefinancieerd

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Ik ben Jip de Greef, 19 jaar oud. Mijn doel dit jaar is om mij te kwalificeren voor het EK onder 20 op de meerkamp. Ik ben daar al volop voor in voorbereiding. Het is absoluut haalbaar maar het vraagt wel de nodige medische begeleiding. Ik kamp al een tijd met blessures en daar wil ik nu eens en voor altijd vanaf. Het is een intensief traject, ook financieel. Daarom mijn oproep op dit forum om steun.     WIE BEN IK? Ik doe sinds mijn 11e aan atletiek, en vanaf mijn 14e richt ik m Lees het hele verhaal

Ik ben Jip de Greef, 19 jaar oud. Mijn doel dit jaar is om mij te kwalificeren voor het EK onder 20 op de meerkamp. Ik ben daar al volop voor in voorbereiding. Het is absoluut haalbaar maar het vraagt wel de nodige medische begeleiding. Ik kamp al een tijd met blessures en daar wil ik nu eens en voor altijd vanaf. Het is een intensief traject, ook financieel. Daarom mijn oproep op dit forum om steun.
 
 
WIE BEN IK?
Ik doe sinds mijn 11e aan atletiek, en vanaf mijn 14e richt ik mij op meerkamp. Al sinds ik jong was, ben ik super competitief. En ik ben bereid hard te trainen voor mijn doelen (nu 8 á 9 keer per week). Met resultaat: ik ben Nederlands kampioen meerkamp geweest en dit jaar indoor ook 2e. Daarnaast heb ik medailles gewonnen met diverse losse onderdelen (waaronder polsstokhoogspringen en discus). Ik heb dat bereikt ondanks  doorlopende blessures. Eerst kwam dat door de groei, en de afgelopen 2 jaar door shin splint. Het heeft me echt ook kansen gekost. Zo ben ik uitgenodigd geweest voor de Nationaal Talent trainingen, maar kon ik door blessures in die periode net heel weinig. Ik heb daar de afgelopen jaren veel medische hulp bij gezocht. Dit jaar ben ik een intensief traject aangegaan bij het sport medisch centrum van Papendal.
 
DE SUPPORT DIE IK NODIG HEB
Na meerdere jaren intensieve medische behandelingen begint "het potje" op te raken en kan ik financiële hulp goed gebruiken. Voor de behandelingen zelf maar ook het op en neer reizen. Het gaat om onder meer:
 
 • shock wave therapie
 • veel fysiotherapie
 • steunzolen, en
 • zwemmen.
 
Ook trainingsstages zijn een grote kostenpost voor mij. Daarom is elke donatie welkom!

MIJN UITEINDELIJKE DOELEN
 
Zoals gezegd is mijn onmiddellijke doel om te kwalificeren voor het EK meerkamp U20 in Jeruzalem. Wanneer dat achter de rug is, ga ik met een sportbeurs naar Amerika om te sporten en te studeren aan de University van Central Arkansas. Sport en studie vallen daar beter te combineren en bovendien wil ik me optrekken aan het hoge niveau van sport daar. Mijn uiteindelijke doel is om de internationale top te bereiken.

 Als ik iets terug kan doen zoals: updates of andere dingen vind ik dat super. Stuur me een bericht en dan regelen we wat!
 
Hieronder een aantal filmpjes en foto's.
 
 
 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Abel de beste € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  ETS € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Finn € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Djalil € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Teunette € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen