Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Jip Hendriksma
Jip Hendriksma naar zijn eerste internationale toernooi in 2024

Gymnastiek - Trampoline
Jip Hendriksma heeft in totaal
€ 760 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1451
  Jip Hendriksma
  Alkmaar
  Noord-Holland
  2e NK 2023 individueel Eerste divisie, 1e NK 2023 synchroon Eerste divisie, 2e NK teams 2023 Eerste Divisie, 3e NK 2022 individueel Tweede Divisie

Campagne statistieken

€ 760
84.44%
Donateur(s)
8
Gedoneerd
€ 760
Dag (en) verstreken
151
Dag(en) te gaan
-27
Doelbedrag
€ 900
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jip Hendriksma | Hoi, ik ben Jip, ook wel bekend als Jip-Flip. De bijnaam die mijn trainers mij hebben gegeven. En niet voor niets, ik ben ne....

Hoi, ik ben Jip, ook wel bekend als Jip-Flip. De bijnaam die mijn trainers mij hebben gegeven. En niet voor niets, ik ben net 11 jaar en maak het liefst veel salto's, draaien en schroeven.

Ik spring nu 3 jaar trampoline bij Triffis in Alkmaar. Maar mijn ouders kennen mij al springend vanaf dat ik 2,5 jaar ben. Ik begon namelijk op de bank van mijn ouders. Vanaf de leuning een salto maken op de bank. 'Salton mama' riep ik dan. Toen ik de vering uit de bank had gesprongen vonden zij het een beter idee dat ik lekker zou gaan sporten. Toen ik 4 was startte ik met turnen, maar toch maakte ik een paar jaar later de stap naar trampoline. Daar zit ik helemaal op mijn plaats. Trampolinespringen vind ik het leukste om te doen en ik spring bij een superleuke vereniging; Triffis. 

Ik begon met een salto en een aantal basissprongen in de talentgroep. Al snel mocht ik mee gaan doen met wedstrijden en gaan trainen in de wedstrijdgroep. Inmiddels spring ik nu 3 keer per week. Ik heb al een paar keer mee mogen doen met het NK en ik ging naar huis met mooie medailles. Ik startte in de derde divisie, maar afgelopen jaar mocht ik al springen in de eerste divisie. De hoogste divisie mogelijk voor mijn leeftijd als pupil. Ik werd tweede en samen met mijn maatje synchroon zelfs eerste. 

Binnenkort start ik weer opnieuw met de plaatsingswedstrijden voor het NK 2024. Ik kom nu uit in de categorie Jeugd I in de eerste divisie. Individueel en synchroon. Maar ook zou ik graag deel gaan nemen aan mijn eerste internationale wedstrijd dit jaar.

In de toekomst hoop ik dat ik grote wedstrijden mag springen. EK's of WK's. Daar moet ik nog wel even verder voor door oefenen en wat ouder worden. Maar wel zou ik het heel leuk vinden als ik alvast ervaring kan opdoen en een keertje mee kan gaan met mijn club naar een internationaal toernooi. 

Omdat springen en buiten spelen is wat ik het liefste doe, vraag ik aan mijn familie voor mijn verjaardag dit jaar een bijdrage hiervoor via deze weg. Dat vind ik leuker dan allemaal cadeautjes. En doe ik mee aan missie 1 voor 100 bij het Yvonne van Gennip Talentfonds. Ik ga proberen andere kinderen enthousiast te maken voor trampolinespringen. 

Mijn vereniging gaat naar verschillende toernooien dit jaar. Samen met mijn ouders ga ik kijken naar welke ik als eerste mee zal gaan. Stiekem droom ik een beetje van de Scalabiscup of anders een wedstrijd in Duitsland zoals Cottbus of Engeland de David Ware Hunt Cup. Met de missie ga ik in ieder geval mijn best doen een extraatje te verdienen en dit samen met mijn verjaardagscadeautjes zo bij elkaar te sparen. En natuurlijk sparen mijn ouders ook een beetje mee ;-) 

Wil jij mij helpen naar mijn allereerste internationale wedstrijd? Dat zou super zijn!

Vind je het leuk om mijn missie te volgen? Volg mij dan op instagram; @Jip.flip

Doei! Jip (Flip)

Update; met mijn verjaardagscentjes en de donatie van Yvonne van Gennip Talentfonds ben ik al een heel eind op weg! Dank daarvoor! 

Bedankt voor de support!
Jip Hendriksma

Jip Hendriksma naar zijn eerste internationale toernooi in 2024

8

Donateur(s)

€ 760

Gedoneerd

151

Dag (en) verstreken

€ 900

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Jip, ook wel bekend als Jip-Flip. De bijnaam die mijn trainers mij hebben gegeven. En niet voor niets, ik ben net 11 jaar en maak het lief ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Ewout, Kim, Faye en Wout € 30   Veel plezier en succes! 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Jip, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je sportcarrière!  
Van de familie :-) € 65   Succes Jip! Er komt vast een tof toernooi! Namens de familie! 
Nvt € 30   Lieve Jip Gefeliciteerd met je verjaardag. Veel plezier en tot zondag Groetjes van Dia en Hennie 
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!