Skip to main content

Jong Oranje waterpolo jongens o.20
Jong Oranje jongens o.20 naar WJK

Zwemmen - Waterpolo
Jong Oranje waterpolo jongens o.20 heeft in totaal
€ 4359 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1180
  Jong Oranje waterpolo jongens o.20
  Zeist
  Zwemmen - Waterpolo
  Utrecht
  4e plaats bij WJK onder de 18 in 2022
  www.waterpolo.nl

Campagne statistieken

€ 4359
43.59%
Donateur(s)
62
Gedoneerd
€ 4359
Dag (en) verstreken
370
Dag(en) te gaan
-333
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jong Oranje waterpolo jongens o.20 | Volg je droom… Op weg naar WJK Boekarest en LA 2028 Wij dromen ervan om mee te doen aan de Olympisch....

Volg je droom…
Op weg naar WJK Boekarest en LA 2028

Wij dromen ervan om mee te doen aan de Olympische Spelen van Los Angeles in 2028. En anders wel in Brisbane 2032. Stiekem dromen we zelfs van een gouden medaille, zoals onze waterpolodames in Beijing 2008 hebben gewonnen.

Maar stap voor stap… eerst maar eens in het Grote Oranje proberen te komen en daarna de Spelen bereiken! Dat zou voor de waterpolomannen voor het eerst zijn sinds Sydney 2000.

Wij willen daarvoor gaan! Dat betekent dag-in-dag-uit keihard trainen, vaak meerdere keren per dag. In het water en op het droge. Bij de club en bij (Jong) Oranje in Zeist. Op weg naar LA 2028 moeten we er veel voor doen en nog veel meer voor laten. Maar dat doen we graag, want waterpolo is al jaren onze passie.

Helaas is er in onze sport weinig geld te verdienen. Maakt niet uit, want meedoen aan de Olympische Spelen lijkt ons een ervaring die onbetaalbaar is. En we vinden trainen en wedstrijden en toernooien spelen ook gewoon leuk. Dus ons hoor je niet klagen.

Of…eigenlijk toch wel een beetje. Want op weg naar onze grote droom moeten we ook nog wat (financiële) obstakels overwinnen. Te beginnen voor deelname aan het Wereld Jeugd Kampioenschap (WJK) voor jongens onder de 20 jaar, van 10 tot en met 18 juni in Boekarest (Roemenië).

We hebben voor dit WJK zeer recent een wildcard gekregen en zijn de KNZB dankbaar dat we ons alsnog mochten inschrijven. Ondanks dat het WJK niet begroot was en er ook (nog) geen budget is om deel te nemen.

Maar…met de toezegging dat wijzelf en onze ouders ook ons best zouden doen om het financiële plaatje rond te krijgen, ging het licht voor Boekarest op groen.

Sportief is het voor ons een enorme uitdaging om de prestatie van vorig jaar bij het WJK o.18 (4e plaats) te verbeteren.

Draag een steentje bij aan onze droom!

In onze jacht op een podiumplek of anders op z’n minst weer een belangrijke ervaring op weg naar LA 2028, zoeken we daarom nog donateurs, supporters en sponsors.

Wil je ook een steentje bijdragen aan onze deelname aan het WJK in Boekarest en de weg naar LA 2028? Doe dan een donatie en kies voor 1 of meer tegenprestaties.

Alvast bedankt voor je ondersteuning!

Met vriendelijke groet,

WJK-selectie Jong Oranjewaterpolo jongens o.20,
(Mede namens ouders & trainers)

Bedankt voor de support!
Jong Oranje waterpolo jongens o.20

Jong Oranje jongens o.20 naar WJK

62

Donateur(s)

€ 4359

Gedoneerd

370

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN - WATERPOLO | NON-PROFIT


Volg je droom… Op weg naar WJK Boekarest en LA 2028 Wij dromen ervan om mee te doen aan de Olympische Spelen van Los Angeles in 2028. En anders we ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Esther Sonke € 25   Heel veel succes Sander en alle andere jongens. Gaaf dat jullie je droom aan het leven zijn 👍🏻🤛🏻. Go for it en maak er wat moois van 😃🤩 
Silvia Abcouwer € 20   Daan en boys van onder de 20 heel veel succes in Boekarest!  
Peter de Jong € 250   Succes met het behalen van een optimaal resultaat! 
insta:aroundmyroom € 10   suc6 heren ! 
Marco € 20   Veel succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.