Skip to main content

Preston Stroop
Uw donatie helpt Preston naar EK & WK 2023

Schermen - Degen
Preston Stroop heeft in totaal
€ 2000 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 909
  Preston Stroop
  Almere
  Flevoland
  Nederlands jeugd kampioen 2022, 1e op de Nederlandse U17 ranking, 1e op het sista Amsterdam toernooi, 50e op de wereldkampioenschappen Dubai 2022

Campagne statistieken

€ 750
7.50%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 750
Dag (en) verstreken
572
Dag(en) te gaan
-463
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Preston Stroop | Ik ben Preston, 15 jaar, en sinds mijn zesde degenschemer bij Fencing Club Almere in Flevoland. Ik train sinds 2021 met de b....

Ik ben Preston, 15 jaar, en sinds mijn zesde degenschemer bij Fencing Club Almere in Flevoland. Ik train sinds 2021 met de beste schermers bij het Nationaal Training Centrum in Arnhem. Hier bereiden zich de Nederlandse en Europese top voor kwalificatie Olympische Spelen 2024.

Ik vind het een geweldige eer als ik Nederland net als in 2022 mag vertegenwoordigen op het jeugd EK en WK 2023. Als topsport talent wil ik mijn prestaties verbeteren en alle kinderen in Nederland inspireren, dat er in de schermsport heel veel mogelijk is. 

Ik wil het YvG Talent Fonds bedanken dat ik iets over mezelf en de schermsport mag vertellen. In Nederland krijgen schermers geen financiele hulp van de schermbond & NOCNSF. Elk jaar heb ik €10.000 nodig om op topsport niveau te kunnen blijven schermen (schermmateriaal, verblijfskosten, trainingskampen, trainingsstages, begeleidingskosten coach etc.). Een groot deel van dit bedrag gaat aan Europese kwalificatie en WorldCup wedstrijden met als sluitstuk het EK & WK. 

De reden dat u mij sponsort is omdat u mij wil helpen op topsport niveau te blijven schermen, en me te kwalificeren voor het EK & WK 2023. Ik ben uw steun erg dankbaar en altijd bereid om met u in gesprek te gaan over mijn droom, mij te kwalificeren voor de Olympische Spelen 2028 in Los Angeles, de Verenigde Staten. 

Bedankt en tot ziens!

Preston Ridley Stroop 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Preston Stroop

Uw donatie helpt Preston naar EK & WK 2023

1

Donateur(s)

€ 750

Gedoneerd

572

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - DEGEN | NON-PROFIT


Ik ben Preston, 15 jaar, en sinds mijn zesde degenschemer bij Fencing Club Almere in Flevoland. Ik train sinds 2021 met de beste schermers bij het Nat ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 750   Beste Preston, het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je kwalificatiewedstrijd in Griekenland!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.