Skip to main content
Standaard Avatar

Preston Stroop
Uw donatie helpt Preston naar EK & WK 2023

 • Talent Profiel
  ID : 909
  Preston Stroop
  Almere
  Flevoland
  Nederlands jeugd kampioen 2022, 1e op de Nederlandse U17 ranking, 1e op het sista Amsterdam toernooi, 50e op de wereldkampioenschappen Dubai 2022

1

Donateur(s)

€ 750

Gedoneerd

657

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag
7.5% Gefinancieerd

DONATIE | SCHERMEN - DEGEN | NON-PROFIT


Ik ben Preston, 15 jaar, en sinds mijn zesde degenschemer bij Fencing Club Almere in Flevoland. Ik train sinds 2021 met de beste schermers bij het Nationaal Training Centrum in Arnhem. Hier bereiden zich de Nederlandse en Europese top voor kwalificatie Olympische Spelen 2024. Ik vind het een geweldige eer als ik Nederland net als in 2022 mag vertegenwoordigen op het jeugd EK en WK 2023. Als topsport talent wil ik mijn prestaties verbeteren en alle kinderen in Nederland inspireren, dat er in de Lees het hele verhaal

Ik ben Preston, 15 jaar, en sinds mijn zesde degenschemer bij Fencing Club Almere in Flevoland. Ik train sinds 2021 met de beste schermers bij het Nationaal Training Centrum in Arnhem. Hier bereiden zich de Nederlandse en Europese top voor kwalificatie Olympische Spelen 2024.

Ik vind het een geweldige eer als ik Nederland net als in 2022 mag vertegenwoordigen op het jeugd EK en WK 2023. Als topsport talent wil ik mijn prestaties verbeteren en alle kinderen in Nederland inspireren, dat er in de schermsport heel veel mogelijk is. 

Ik wil het YvG Talent Fonds bedanken dat ik iets over mezelf en de schermsport mag vertellen. In Nederland krijgen schermers geen financiele hulp van de schermbond & NOCNSF. Elk jaar heb ik €10.000 nodig om op topsport niveau te kunnen blijven schermen (schermmateriaal, verblijfskosten, trainingskampen, trainingsstages, begeleidingskosten coach etc.). Een groot deel van dit bedrag gaat aan Europese kwalificatie en WorldCup wedstrijden met als sluitstuk het EK & WK. 

De reden dat u mij sponsort is omdat u mij wil helpen op topsport niveau te blijven schermen, en me te kwalificeren voor het EK & WK 2023. Ik ben uw steun erg dankbaar en altijd bereid om met u in gesprek te gaan over mijn droom, mij te kwalificeren voor de Olympische Spelen 2028 in Los Angeles, de Verenigde Staten. 

Bedankt en tot ziens!

Preston Ridley Stroop 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 750 € 250 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen