Skip to main content

Judith van Duin
Helpt u mij om mijn droom waar te maken?

Wielrennen - Weg
Judith van Duin heeft in totaal
€ 1717 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1368
  Judith van Duin
  Hoogwoud
  Noord-Holland
  NK weg: 12e, NK tijdrijden: 21e, DK tijdrijden: 3e, Diverse internationale UCI wedstrijden in Europa

Campagne statistieken

€ 1717
34.34%
Donateur(s)
15
Gedoneerd
€ 1717
Dag (en) verstreken
29
Dag(en) te gaan
121
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Judith van Duin | Ik ben Judith van Duin en ik ben 18 jaar en kom uit Hoogwoud. Wielrennen is mijn passie, dit doe dit ik al een aantal jaar.....

Ik ben Judith van Duin en ik ben 18 jaar en kom uit Hoogwoud. Wielrennen is mijn passie, dit doe dit ik al een aantal jaar. Mijn droom is dan ook om later profwielrenster te worden.

Ik begon eerst met af en toe wielrennen op de weg om voor het schaatsen te trainen. Op mijn 12e heb ik mij aangesloten bij een club, HTRC uit Hoorn. Al snel merkte ik dat ik het wielrennen erg leuk vond en begon ik ook met het rijden van wedstrijden. Vier jaar later ben ik van de club naar een ploeg gegaan om hier meer wedstrijden te kunnen rijden en mezelf in het wielrennen meer te ontwikkelen.

Aankomend jaar word ik eerstejaars belofte en ga ik rijden voor development team WV Schijndel. Vanaf 2024 ga ik koersen tussen oudere rensters, dat is een nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb.

Naast dat ik vele uren op de fiets zit om te trainen, heb ik een baan om de sport te bekostigen. Het grootste deel van deze kosten zitten in het materiaal, onderhoud en trainingskampen die bij de sport komen kijken.

Helaas ben ik recent getroffen door een inbraak. Al mijn fietsen en wielsets zijn hierbij gestolen. Het ziet er niet naar uit dat deze terug gevonden zullen worden. Ik zal dus helemaal opnieuw moeten beginnen met het zoeken naar materiaal. Door deze crowdfundingsactie hoop ik genoeg geld bij elkaar te verzamelen, zodat ik weer snel op de fiets kan trainen.

Bedankt voor de support!
Judith van Duin

Helpt u mij om mijn droom waar te maken?

15

Donateur(s)

€ 1717

Gedoneerd

29

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Ik ben Judith van Duin en ik ben 18 jaar en kom uit Hoogwoud. Wielrennen is mijn passie, dit doe dit ik al een aantal jaar. Mijn droom is dan ook om l ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 50    
Claudia en Martijn € 150    
Robert € 5   Heel vervelend al je materiaal weg. Hopelijk kan je snel nieuwe fietsen aanschaffen en je droom waarmaken!! 
Opa en oma v Duin € 1000   👍💕 
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!