Skip to main content

Julia Heijmans
Julia Heijmans naar World Junior Surfing Championship 2023

Surfen
Julia Heijmans heeft in totaal
€ 972 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1356
  Julia Heijmans
  Zandvoort
  Noord-Holland
  2e plaats NK Surftour 2023, stop Domburg

Campagne statistieken

€ 972
89.59%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 972
Dag (en) verstreken
212
Dag(en) te gaan
-172
Doelbedrag
€ 1085
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Julia Heijmans | Hoi allemaal. Mijn naam is Julia Heijmans uit Zandvoort, 14 jaar oud en mijn grote passie is surfen. Ik surf sinds mijn 6e ....

Hoi allemaal.

Mijn naam is Julia Heijmans uit Zandvoort, 14 jaar oud en mijn grote passie is surfen. Ik surf sinds mijn 6e in Nederland en ook in het buitenland. Ik train iedere week in Scheveningen en Zandvoort, maar ook regelmatig in Spanje en Portugal om me voor te bereiden op nationale en internationale wedstrijden. Zo ben ik in september 2e geworden op het NK Surfen, eerste stop in Domburg. Eind november mag ik namens team NL Junioren deelnemen aan het Wereldkampioenschap Surfen voor Junioren in Rio de Janeiro. Super tof en natuurlijk ook best spannend!

Naast surfen doe ik ook aan kungfu (2e op de open NL kampioenschappen). Beide zijn goed te combineren, maar surfen blijft als sport voor mij toch nummer 1. 

Omdat surfen best wel een dure sport is (materiaal, reizen en coaching) zou ik jullie willen vragen of jullie een bijdrage kunnen leveren aan mijn ticket naar Rio de Janeiro, want dat is heeel duur (1085,00 euro). 

Alvast hartstikke bedankt!

Groetjes Julia.

Bedankt voor de support!
Julia Heijmans

Julia Heijmans naar World Junior Surfing Championship 2023

23

Donateur(s)

€ 972

Gedoneerd

212

Dag (en) verstreken

€ 1085

Doelbedrag

DONATIE | SURFEN | NON-PROFIT


Hoi allemaal. Mijn naam is Julia Heijmans uit Zandvoort, 14 jaar oud en mijn grote passie is surfen. Ik surf sinds mijn 6e in Nederland en ook in het ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 100    
The McChane Company € 100   Bon dia!!! Maakt niet uit wat de uitkomst word, je hebt al gewonnen om daar te mogen zijn!! Go Julia!!! 
Annemarie Teske € 10   Hi Julia, toen jouw moeder met zwangerschapsverlof ging bij KWF heb ik tijdelijk haar werk overgenomen. Ik wens je heel veel succes! 
Gertie € 25   Veel succes!  
Zuke € 20    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!