Skip to main content

Kahlan Gooijer
Kahlan Gooijer gaat voor goud, helpt u haar?

Schaatsen - Kunstrijden
Kahlan Gooijer heeft in totaal
€ 1060 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 868
  Kahlan Gooijer
  Dordrecht
  Zuid-Holland
  Nederlands Kampioenschap Kunstrijden 2024 - Categorie Advanced Novice - Brons, Challenge Cup - NK 2023 - Categorie Basic Novice - Goud, Finale KNSB cup B 2022 - Categorie mini - Goud
  www.kahlangooijer.com

Campagne statistieken

€ 560
11.20%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 560
Dag (en) verstreken
728
Dag(en) te gaan
-620
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Kahlan Gooijer | Mijn naam is Kahlan Gooijer en ik ben 11 jaar oud. Kunstschaatsen doe ik het allerliefst en ik hoop dat u mij wilt helpen om....

Mijn naam is Kahlan Gooijer en ik ben 11 jaar oud. Kunstschaatsen doe ik het allerliefst en ik hoop dat u mij wilt helpen om nog meer te kunnen trainen. 

Ik heb een ontzettend mooi seizoen achter de rug. Ik heb twee van de drie selectie wedstrijden van de KNSB cup B en M categorieën mogen winnen en de daarop volgende Finale, heb ik ook gewonnen.

Ik nam deel aan de categorie Mini's. Dit is een belangrijke overgangscategorie naar de KNSB cup a wedstrijden. Volgend jaar zal ik namelijk in de categorie Basic Novice selectie wedstrijden gaan rijden en zal ik proberen een plekje te bemachtigen op het NK.

Ik wil heel graag mijn stijgende lijn van het afgelopen jaar vasthouden en daar zal ik veel voor moeten trainen. IJs is een kostbare zaak en mijn trainingslasten liggen dan ook erg hoog.

Ik train 20 uur per week. 15 uur ijs en 5 uur dans, droogtraining, conditietraining en krachttraining.

Naast mijn normale trainingen, neem ik ook deel aan schaatskampen. Op deze manier kan ik van veel verschillende coaches, nieuwe technieken en inzichten leren. Helaas brengt dit extra kosten met zich mee. Ik wil dit wel echt heel erg graag blijven doen, zodat ik het beste uit mijzelf kan blijven halen.

Daarnaast schaats ik ook al wedstrijden in het buitenland. De reis en verblijfkosten tellen op, maar de internationale ervaring die ik nu al op doe, zal ik nodig hebben voor de toekomst. 

Wilt u mij sponsoren, zodat ik aankomend seizoen net zo goed kan presteren? Geen bedrag is te klein. Heel veel kleine beetjes, worden samen heel veel. Net als dat elk uurtje extra ijs voor mij, bij elkaar opgeteld een heleboel is.

Mocht u meer willen weten over de vele kosten, mag u altijd contact opnemen. 

 

Liefs Kahlan

 

Bedankt voor de support!
Kahlan Gooijer

Kahlan Gooijer gaat voor goud, helpt u haar?

3

Donateur(s)

€ 560

Gedoneerd

728

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Kahlan Gooijer en ik ben 11 jaar oud. Kunstschaatsen doe ik het allerliefst en ik hoop dat u mij wilt helpen om nog meer te kunnen traine ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Ans Lazones € 50    
Renske de Smit € 10   🤞🤞🤞💪💪💪 
Piet Van der Maas € 500    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!