Skip to main content

Kirsten Bröring
Kirsten bouwt aan beachvolleybal carrière

Volleybal - Beach
Kirsten Bröring heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1307
  Kirsten Bröring
  Den Haag
  Zuid-Holland
  3e plek NK, 2e plek Future Leuven

Campagne statistieken

€ 500
66.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
208
Dag(en) te gaan
-110
Doelbedrag
€ 750
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Kirsten Bröring | Hoi, ik ben Kirsten en vorig jaar heb ik de carrièreswitch gemaakt van zaal- naar beachvolleybal. In de zaal ben ik de af....

Hoi, ik ben Kirsten en vorig jaar heb ik de carrièreswitch gemaakt van zaal- naar beachvolleybal. In de zaal ben ik de afgelopen twee jaar vice-kampioen geworden met LVL wat twee enorm gave ervaringen waren. Toch heb ik ervoor gekozen om de switch te maken naar beachvolleybal, omdat ik het heerlijk vind om buiten te sporten en je bij beachvolleybal veel meer invloed hebt op de uitkomst van een wedstrijd. Het was geen gemakkelijke keuze, omdat het betekende dat ik weer helemaal onderaan moest beginnen met vaardigheden opbouwen en daarnaast betekent beachvolleybal dat je veel minder zekerheden hebt. Bij een club wordt alles voor je geregeld, van kleding tot onderkomen, vervoer en een bijdrage. Bij beachvolleybal ben je zelf verantwoordelijk en daarom werk ik naast het beachvolleyballen en studeren nog als beachvolleybaltrainster. Lijkt het je leuk om mee te helpen mijn beach carrière op te bouwen? Steun dan nu mijn campagne.

Bedankt,

Kirsten

Bedankt voor de support!
Kirsten Bröring

Kirsten bouwt aan beachvolleybal carrière

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

208

Dag (en) verstreken

€ 750

Doelbedrag

DONATIE | VOLLEYBAL - BEACH | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Kirsten en vorig jaar heb ik de carrièreswitch gemaakt van zaal- naar beachvolleybal. In de zaal ben ik de afgelopen twee jaar vice-kampi ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Hoi Kirsten, bedankt voor je inzet bij de Stadsspelen en voor Missie 1 voor 100! We wensen je heel veel succes met je sportcarrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.