Skip to main content
Standaard Avatar

Lynn Snel
Kwalificatie traject richting het WK 2025

 • Talent Profiel
  ID : 843
  Lynn Snel
  Assendelft
  Noord-Holland
  3e WK senioren 2021
  https://www.facebook.com/Lynn-Snel-872700372836659/

31

Donateur(s)

€ 1960

Gedoneerd

137

Dag (en) verstreken

€ 7000

Doelbedrag
28% Gefinancieerd

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Ik sta voor een ongelofelijke kans: de mogelijkheid om mijn land te vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen van 2025. Dit is een droom die ik koester en waarvoor ik keihard werk. Maar om daar te komen, heb ik jouw hulp nodig. Het kwalificatietraject naar de Wereldkampioenschappen is echt een hele uitdaging, zowel lichamelijk als financieel. De kosten van training, reizen en verblijf zijn behoorlijk hoog. Daarom heb ik jullie hulp nodig. Als jullie een steentje kunnen bijdragen aan mijn Lees het hele verhaal

Ik sta voor een ongelofelijke kans: de mogelijkheid om mijn land te vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen van 2025. Dit is een droom die ik koester en waarvoor ik keihard werk. Maar om daar te komen, heb ik jouw hulp nodig.

Het kwalificatietraject naar de Wereldkampioenschappen is echt een hele uitdaging, zowel lichamelijk als financieel. De kosten van training, reizen en verblijf zijn behoorlijk hoog. Daarom heb ik jullie hulp nodig.

Als jullie een steentje kunnen bijdragen aan mijn crowdfundingcampagne, zou dat echt geweldig zijn. Het is niet alleen een financiële ondersteuning, maar het betekent ook heel veel voor me om jullie steun te voelen. Samen kunnen we laten zien dat met doorzettingsvermogen en steun van elkaar alles mogelijk is.

Help alsjeblieft mee om mijn droom te verwezenlijken en deel uit te maken van mijn reis naar de Wereldkampioenschappen in 2025. Samen kunnen we geschiedenis schrijven en ons land trots maken.

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Stephan & Claudia € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 1 iDEAL via Mollie
  Bas de Ruyter € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Stichting € 500 € 500 iDEAL via Mollie
  Monique de Graav € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!