Skip to main content

Ise Cools
Laat Ise Cools haar droom, werkelijkheid worden

Gymnastiek - Turnen
Ise Cools heeft in totaal
€ 3319 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1551
  Ise Cools
  Tilburg
  Noord-Brabant
  Eerder geselecteerd voor Oranje Jong Talent en Jong Oranje, verschillende podiumplaatsen bij landelijke wedstrijden, tijdens NK in Ahoy: zilver op vloer, brons op balk en Nederlands kampioen op brug

Campagne statistieken

€ 3319
94.83%
Donateur(s)
83
Gedoneerd
€ 3319
Dag (en) verstreken
37
Dag(en) te gaan
9
Doelbedrag
€ 3500

Crowdfunding Campagne voor Ise Cools | Hallo allemaal, Mijn naam is Ise Cools. Ik ben 16 jaar en zit in 5 VWO. Naast mijn harde werken op school heb ik een passie en d....

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ise Cools. Ik ben 16 jaar en zit in 5 VWO. Naast mijn harde werken op school heb ik een passie en dat is turnen. Dit doe ik 30 uur per week. Ik turn op eredivisie niveau bij Topsport Noord in Heerenveen.

Ik kom uit Tilburg, maar om mijn turndroom uit te laten komen, ben ik 3 jaar geleden (als 13 jarige) naar Heerenveen gegaan / verhuisd. Ik ben daar namelijk van zondag t/m vrijdag voor mijn trainingen en voor school. Mijn geweldige gastgezin heeft aangegeven helaas te stoppen als gastgezin. Alle begrip van mijn kant natuurlijk, maar dat neemt niet weg dat ik het heel jammer vind. Het zijn erg lieve mensen. Er is helaas geen databank met gastgezinnen waar je gewoon een nieuwe uit kunt kiezen. Er is vanalles geprobeerd, maar helaas heeft dit niets opgeleverd.

Om toch mijn turndroom na te blijven jagen, ga ik op 16 jarige leeftijd op mezelf wonen in een studio in een topsport-accomodatie in Heerenveen. Of ik dit spannend vind? Jazeker! Maar afgelopen jaren heb ik al erg veel geleerd en ik ga er helemaal voor. Dit hoort ook bij mijn reis naar de top.

Naast alle kosten die er al zijn om te kunnen turnen op dit niveau, denk daarbij aan o.a.: contributie, reiskosten, stages in binnen- en buitenland, turnpakjes, andere turn- en sportkleding, tape, leertjes voor brug ongelijk en allerlei ander klein materiaal komen daar dan ook natuurlijk nog de kosten bij voor mijn verblijf in Heerenveen van zondag t/m vrijdag. En dat is de reden van deze crowdfunding.

Kinderen onder de 18 jaar, hebben nog geen recht huurtoeslag. Ook heb ik nog geen recht op een OV kaart o.i.d. Er zijn ook geen uitzonderingen voor topsporters helaas en dat houdt in dat alles uit eigen portemonnee moet komen. 

Mijn droom is en blijft er nog steeds en ik zou daarom een beroep willen doen op jullie! Alles is welkom en wordt ontzettend gewaardeerd en zal besteed worden om mijn droom steeds een beetje meer werkelijkheid te laten worden. Ken je of ben je iemand die een bedrijf heeft en zou je iets voor me kunnen betekenen, dan hoor ik dat natuurlijk graag. We kunnen dan ook kijken wat ik terug kan doen natuurlijk. Wie helpt me mee?????? 

Bedankt voor jullie bijdrage en support. Groetjes Ise 

Bedankt voor de support!
Ise Cools

Laat Ise Cools haar droom, werkelijkheid worden

83

Donateur(s)

€ 3319

Gedoneerd

37

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Mijn naam is Ise Cools. Ik ben 16 jaar en zit in 5 VWO. Naast mijn harde werken op school heb ik een passie en dat is turnen. Dit doe ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Henk en Janny € 25   Succes  
Els € 10    
Irene € 10   Succes Ise! Live your dream!  
Henriette Mertens € 10   Go Go Go Ise!!! 
Barrie & Ineke € 10   Goed dat je je dromen najaagt Ise!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!