Skip to main content
Standaard Avatar

Jong Oranje naar het EK Rugby
Last Mile naar het EK rugby U18

 • Talent Profiel
  ID : 1200
  Jong Oranje naar het EK Rugby
  Nederland
  Rugby
  Noord-Holland
  https://www.linkedin.com/company/ek-rugby-2023-u17/

44

Donateur(s)

€ 2619

Gedoneerd

310

Dag (en) verstreken

€ 7000

Doelbedrag
37.41% Gefinancieerd

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Last Mile naar het EK rugby U18 Het talentenprogramma van Rugby Nederland levert ieder jaar weer meer en betere rugbyspelers. De opgaande weg op het EK is duidelijk ingezet. De afgelopen twee jaar groeide de Jong Oranje U18 lichtingen naar de 5e plek op het EK. Dat willen we dit jaar in Tsjechië verbeteren. Jong Oranje U18 (lichting 2005) is vol in de voorbereiding op het EK in november 2023. Het is onze droom om minimaal met eremetaal, maar het liefst met de beker thuis te komen. Het EK is Lees het hele verhaal

Last Mile naar het EK rugby U18

Het talentenprogramma van Rugby Nederland levert ieder jaar weer meer en betere rugbyspelers. De opgaande weg op het EK is duidelijk ingezet. De afgelopen twee jaar groeide de Jong Oranje U18 lichtingen naar de 5e plek op het EK. Dat willen we dit jaar in Tsjechië verbeteren. Jong Oranje U18 (lichting 2005) is vol in de voorbereiding op het EK in november 2023. Het is onze droom om minimaal met eremetaal, maar het liefst met de beker thuis te komen.

Het EK is recent verschoven van oktober naar november wat een maand extra aan voorbereiding vraagt. De spelers en staf hebben ervaren dat de U18 niet alleen rugby technisch maar ook als team de grootste ontwikkeling doormaken door gehele dagen bij elkaar te zijn, zoals voorheen tijdens de trainingskampen. Daarom hebben we in de extra voorbereidingsmaand de wekelijkse avondtraining aangevuld met twee trainingsweekenden.  Hiervoor is extra geld nodig.

Help jij de Jong Oranje spelers om deze trainingsweekenden te financieren om daardoor daadwerkelijk kans te maken op het eremetaal? Doneren kan via deze crowdfunding actie van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Alle beetjes helpen!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Olav € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Dirk € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Else van Haaren € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 15 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!