Steun de crowdfunding campagne:

Levi Weterings (op Naar De Top)

Levi Weterings
Levi Weterings (op naar de top)

Tennis
 • Talent Profiel
  Levi Weterings
  Vlissingen
  Tennis
  Zeeland
  Het spelen van internationale toernooien. Geen toernooi ervan gewonnen. Maar wel ver gekomen in dat soort toernooien.

Campagne statistieken van
Levi Weterings

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
146
Dag(en) te gaan
-59
Doelbedrag
€ 1000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Levi Weterings | Ik ben Levi Weterings. Ben 13 jaar oud en tennis heel erg graag. Ik wil later tennis als beroep maken voor mij. Mijn doel is....

Ik ben Levi Weterings. Ben 13 jaar oud en tennis heel erg graag. Ik wil later tennis als beroep maken voor mij. Mijn doel is om in de top te komen van Nederland en vervolgens de wereld. Ik heb een status op mijn school, dat betekend dat ze rekening met mij houden, als ik bijvoorbeeld tijdens schooltijden een toernooi moet spelen in het buitenland. Al dit reizen, trainen en toernooien spelen kost heel veel geld. Soms denk ik dat mijn ouders het zelf moeilijk ermee hebben. Daarom zamel ik geld in om het mijn ouders makkelijker te maken. Ik wil dan een aparte rekening aanmaken waar al het geld in komt van deze campagne en dan kunnen we al onze reiskosten en toernooikosten wat makkelijker betalen. 

Mijn doel is om 1000 euro bij elkaar te krijgen, het liefst meer. Maar met 1000 komen we heel erg ver. Dan kan ik mijn niveau vergrootte en wat vaker in het buitenland gaan spelen. Met uw hulp komen we heel erg ver!

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Levi Weterings

Levi Weterings (op naar de top)

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

146

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Ik ben Levi Weterings. Ben 13 jaar oud en tennis heel erg graag. Ik wil later tennis als beroep maken voor mij. Mijn doel is om in de top te komen van ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com