Skip to main content

Lino Jansen
Lino op naar 2e jaar Handbalacademie

Handbal
Lino Jansen heeft in totaal
€ 4675 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 859
  Lino Jansen
  Panningen
  Limburg
  Ik speel bij Bevo Hc heren b1> Hier ben ik aanvoerden en spelen wij landelijke jeugddivisie. Daarnaast train en speel ik ook met de heren A1 mee. Ik heb in Mei mijn Eredivisie debuut gemaakt met Heren 2 waar ik ook 1 keer per week mee train. Daarnaast ben ik 1 keer per week te vinden op Papendal om te trainen met de voorselectie van u17. Ook ben ik een van de 7 die uitgenodigd is voor de Handbalaccedemie. .
  NVT

Campagne statistieken

€ 2475
123.75%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 2475
Dag (en) verstreken
419
Dag(en) te gaan
-271
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lino Jansen | Hallo, Ik ben Lino Jansen (17) en mijn sport is handbal. Ik heb de afgelopen jaren hard getraind om mijn handbalvaardigheden t....

Hallo,

Ik ben Lino Jansen (17) en mijn sport is handbal. Ik heb de afgelopen jaren hard getraind om mijn handbalvaardigheden te verbeteren. Ik ben nu bezig met mijn eerste jaar op de Handbalacademie op Papendal. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en train heel veel. Ik zou volgend jaar nog graag een jaar willen blijven want ik ben nog lang niet uitgeleerd. 

Vorig jaar ben ik 1 van de 5 jongens geweest die zich mocht aansluiten op de Handbalacademie. Dit is gegaan via een selectieprocedure. Ik heb dit jaar al veel geleerd maar wil me optimaal blijven uitdagen. Papendal is voor mij een ideale plek om dit te realiseren.

De Handbalacademie is een fulltime trainingsprogramma voor jonge handbaltalenten die is opgericht door het Nederlands Handbal Verbond. Het programma van de Handbalacademie bestaat qua omvang uit ongeveer 16 trainingsuren. Trainingsuren welke met name gericht zijn op het individueel beter worden van mij als speler. Er wordt gewerkt aan technische, tactische, fysieke, mentale en sociale vaardigheden. Dit door middel van baltraining en krachtraining. De academie is dus gevestigd op Papendal in Arnhem bij het nationaal sportcentrum. Ik verblijf hier van zondagavond tot vrijdagmiddag. Op vrijdag train ik bij mijn eigen club Bevo HC, en in het weekend heb ik een wedstrijd in de landelijke A Jeugddivisie. Ook heb ik dit jaar al meerdere wedstrijden gespeeld in de Eredivisie waar Bevo heren 2 in uitkomt. 

Ik volg nu 5 havo en ben druk bezig met het voorbereiden voor de examens, die na de meivakantie gaan plaatsvinden. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn havodiploma ga halen en wil volgend jaar hbo-sportkunde gaan studeren. Dit kan allemaal op Papendal zelf. Hier is namelijk een onderwijsgebouw waar er een kleine topsportklas is voor deze opleiding. 

Ik vind het allemaal fantastisch, maar het wonen in het sporthotel, eten en reizen kost veel geld. Ik wil heel graag mijn sportdoelen nastreven. Ik weet dat ik de motivatie en discipline heb om dit waar te maken. Daarom wil ik jullie vragen om een financiële ondersteuning hierbij. Iedere bijdrage helpt en alles is goed! 

Met jullie steun, naast de hulp van mijn ouders kan ik blijven gaan voor mijn handbal-droom. 

 

Sportieve groet,

Lino Jansen 

Bedankt voor de support!
Lino Jansen

Lino op naar 2e jaar Handbalacademie

16

Donateur(s)

€ 2475

Gedoneerd

419

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Hallo, Ik ben Lino Jansen (17) en mijn sport is handbal. Ik heb de afgelopen jaren hard getraind om mijn handbalvaardigheden te verbeteren. Ik ben nu ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Dick en Thalitha Holthuis € 50   Super veel succes Lino en vooral plezier!!!!! 
Marion € 250   Keep it up Lino 
Eric, Jacky & Roos € 350    
Joop & Anneliese € 200   Just do It !! 
Nick en Jessie € 50   Op naar het 2e jaar. Succes Lino! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.