Skip to main content

Luc van Haaren
Luc van Haaren naar WK bmx USA

Wielrennen - BMX
Luc van Haaren heeft in totaal
€ 2100 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1387
  Luc van Haaren
  Barendrecht
  Zuid-Holland
  2022 6e Europees kampioenschap België / kwart finale WK Nantes / 4eNK -, 2023 WK Glasgow kwart finale / 6e NK / EK Besançon * Finales 3-Nations. * Finales Nederlandse Topcompetitie

Campagne statistieken

€ 2100
84.00%
Donateur(s)
32
Gedoneerd
€ 2100
Dag (en) verstreken
189
Dag(en) te gaan
-69
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Luc van Haaren | Amerika; Alles was geregeld om in 2020 naar Houston, USA te vliegen voor deelname aan het WK BMX. Helaas kwam Corona hier t....

Amerika; Alles was geregeld om in 2020 naar Houston, USA te vliegen voor deelname aan het WK BMX. Helaas kwam Corona hier tussen en het Wereld Kampioenschap werd afgelast.

Ik ben Luc van Haaren, woonachtend in Barendrecht, geboren in 2004 en verknocht aan de adrenaline die BMX mij geeft.

WK 2024 Rock Hill, USA

Na de 6e plek met de cruiser op het EK in Dessel en deelname aan het WK in 2023 in Glasgow waar Luc zich kon meten met de snelste rijders, groeit zijn zelfverzekerdheid. Helaas een valpartij in Glasgow waardoor de wedstrijd te vroeg eindigde, maar hierdoor werd Luc vooral meer gemotiveerd om het beste uit zich zelf te halen en te trainen om sterker en sneller te worden.

De afgelopen jaren enorm veel geleerd door zijn coach en progressie gemaakt. Vanaf 2024 wordt een nieuwe koers ingezet met Europees- en Wereldkampioen Joffrey Wouters als zijn begeleider. Samen op weg naar mooie prestaties.

Enorm gemotiveerd en met een volledige voorbereiding naar het WK en EK, welke al in mei 2024 plaatsvinden, wil Luc zich opnieuw meten met de snelste rijders. Met zijn 20" en 24" in de 17-24 jaar categorie wil hij racen voor zijn beste prestatie in het land van de BMX, Amerika.

We zouden enorm vereerd zijn als je mee reist in dit avontuur en wilt bijdragen aan de reis- en verblijfskosten in Amerika (of Italie waar het Europees Kampioenschap plaatsvindt) 

Bedankt!

 

Foto credits: Peejee Media

 

Bedankt voor de support!
Luc van Haaren

Luc van Haaren naar WK bmx USA

32

Donateur(s)

€ 2100

Gedoneerd

189

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - BMX | NON-PROFIT


Amerika; Alles was geregeld om in 2020 naar Houston, USA te vliegen voor deelname aan het WK BMX. Helaas kwam Corona hier tussen en het Wereld Kampio ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
BPTTL personal training € 175   Succes topper!  
Luka van der woerdt € 1   Succes trainer 
Petra € 104   Hophop gas ..... 
Anonieme donateur € 15    
Anonieme donateur € 100    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!