Skip to main content
Standaard Avatar

Megan Lyza Snoek
Megan Snoek: op weg naar 100% herstel!

 • Talent Profiel
  ID : 1360
  Megan Lyza Snoek
  Heerhugowaard
  Noord-Holland
  8 op een NK

1

Donateur(s)

€ 30

Gedoneerd

266

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
2% Gefinancieerd

DONATIE | ZWEMMEN | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Megan (14jr) en na 2 jaar van ziekte en ziekenhuisopname ben ik dit seizoen klaar om weer te gaan knallen en mijn weg terug naar de top te gaan zwemmen! Ik ben sterker dan ooit tevoren en ik heb veel geleerd van deze jaren dat alles niet lukte zoals ik dat wilde. Nu weet ik dat het soms heel erg tegen kan zitten maar dat je daardoor wel veel kracht kan vinden. Soms gaat het nog steeds niet en dat is zwaar maar niks gaat me in de weg staan om mijn doel te gaan bereiken. Mijn doel Lees het hele verhaal

Hallo, ik ben Megan (14jr) en na 2 jaar van ziekte en ziekenhuisopname ben ik dit seizoen klaar om weer te gaan knallen en mijn weg terug naar de top te gaan zwemmen!

Ik ben sterker dan ooit tevoren en ik heb veel geleerd van deze jaren dat alles niet lukte zoals ik dat wilde. Nu weet ik dat het soms heel erg tegen kan zitten maar dat je daardoor wel veel kracht kan vinden. Soms gaat het nog steeds niet en dat is zwaar maar niks gaat me in de weg staan om mijn doel te gaan bereiken.

Mijn doel is om de beste 100meter vlinderslag zwemmer van nu te worden. Ik weet dat ik deze goed kan zwemmen maar tot nu toe loop ik er nog steeds op vast.

Ik heb dus nog geen hoge plaatsing en ik kan niet zeggen dat ik al veel gewonnen heb, maar de KNZB heeft me een bijzondere belofte status gegeven omdat ik wel degelijk potentie heb. Ik heb alleen de pech dat mijn lijf me een tijd in de steek heeft gelaten. Hierdoor konden mijn leeftijdsgenoten knallen terwijl ik achter bleef, thuis op de bank.

Dus bij mij geen lijst van medailles en geen lijst met prestaties, alleen de hoop dat iemand mij wil steunen in de weg terug naar de top.

Wat heb ik nu nodig?

Doordat ik nog niet vol kan trainen en ik nog steeds aan het opbouwen ben moet ik efficiënter gaan trainen. Dit wil ik gaan doen door me aan te melden bij personal swimming. Deze trainers kunnen mij één op één training geven en training op maat waardoor blessures, die nu op de loer liggen, voorkomen kunnen worden. Dan leer ik mijn techniek optimaal kan benutten, tot mijn lijf weer helemaal hersteld is.

Helaas is dit erg duur en nu hoop ik dat we via deze weg geld kunnen inzamelen zodat ik bij hun kan gaan trainen en mijn droom uit kan laten komen.

 

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Laurie € 30 € 30 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!