Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Sami Soleban
Mijn ALLERGROOTSTE droom, helpen jullie mee naar de Wereldtop?

Gymnastiek - Turnen
Sami Soleban heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1288
  Sami Soleban
  Heerhugowaard
  Noord-Holland
  Talentendivisie instap: Nederlands Kampioen + meerdere medailles voor de toestelfinales. Talentendivisie pupil: Nederlands Kampioen + meerdere medailles voor de toestelfinales., Jeugd Eredivisie: Nederlands Kampioen + meerdere medailles toestelfinales, Jeugd Eredivisie 1e plek internationaal toernooi in België, Junior Eredivisie: 8e plek meerkampfinale + goud op voltige en brons op brug

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
284
Dag(en) te gaan
-178
Doelbedrag
€ 4500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Sami Soleban | Wat leuk dat jullie kijken! Ik ben Sami Soleban, 14 jaar en woon in Heerhugowaard. Sinds mijn 5e jaar zit ik op turnen. Met 6....

Wat leuk dat jullie kijken!

Ik ben Sami Soleban, 14 jaar en woon in Heerhugowaard. Sinds mijn 5e jaar zit ik op turnen. Met 6/7 jaar was ik opgevallen bij de KNGU en gevraagd voor nationale trainingen voor talenten.  Met 5 jaar wist ik al dat ik Wereld Kampioen wilde worden en wil deelnemen aan de Olympische Spelen. Mijn ouders moesten er een beetje om lachen. Inmiddels is het niet meer enkel een verre droom maar wordt er gewerkt aan mijn grote droom die steeds een stukje dichterbij komt!

Sinds mijn 8e jaar train ik bij een nationaal trainingscentrum SV Pax in Haarlemmermeer en train inmiddels al heel wat jaren 27 uur per week. Ik heb meerdere Nederlands Kampioenschap titels op mijn naam. Vanuit de KNGU geselecteerd als Internationaal Talent en zit sinds een aantal jaar in Jong Oranje. Wij gaan met ons team met regelmaat naar het buitenland om wedstrijd ervaring op te doen en te turnen tegen de grote landen.

Helaas wordt SV Pax niet op dezelfde wijze gesubsidieerd als de drie andere trainingscentra in het land waardoor de maandelijkse contributiekosten ontzettend hoog zijn en sinds dit seizoen weer fors zijn verhoogd. Daarnaast hebben wij de 'pech' dat wij ver weg wonen en hierdoor heel veel reiskosten kwijt zijn. Ik ben inmiddels 14 jaar en kan zelfstandig met de trein reizen. Vanuit de KNGU is er helaas geen budget om voor een vergoeding in aanmerking te komen voor een treinabonnement. 

Naast de kosten van vervoer en contributie zijn er nog vele andere kosten. Leertjes, sportkleding, voedingssuplementen, overnachtingen bij wedstrijden in het binnen en buitenland. Turnen lijkt steeds meer te zijn voor de 'rijkere' mensen en dat is jammer voor alle talenten die rondlopen. Ik hoop door middel van sponsers dat de bovenstaande kosten deels gedekt kunnen worden, dit zou mij zo ontzettend veel helpen.

In april beginnen de kwalificaties voor het EK, duimen jullie voor me dat ik hiervoor geselecteerd word?

Als jullie het leuk vinden kunnen jullie mij volgen op Instagram. Ik deel hier met regelmaat filmpjes over mijn voortgang.

Helpen jullie mee om ervoor te zorgen dat ik kan blijven doen wat ik het allerliefste doe???

Sportieve groet,

Sami Soleban

Bedankt voor de support!
Sami Soleban

Mijn ALLERGROOTSTE droom, helpen jullie mee naar de Wereldtop?

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

284

Dag (en) verstreken

€ 4500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Wat leuk dat jullie kijken! Ik ben Sami Soleban, 14 jaar en woon in Heerhugowaard. Sinds mijn 5e jaar zit ik op turnen. Met 6/7 jaar was ik opgevalle ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.