Skip to main content

Loïs Gerritsen
Mijn droom is stralen op het WK Turnen

Gymnastiek - Turnen
Loïs Gerritsen heeft in totaal
€ 520 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 520
17.33%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 520
Dag (en) verstreken
245
Dag(en) te gaan
-59
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Loïs Gerritsen | Hallo Allemaal! Ik ben Loïs en ben 9 jaar oud. Mijn liefde voor turnen is 3 jaar geleden begonnen en is uitgegroeid tot m....

Hallo Allemaal!

Ik ben Loïs en ben 9 jaar oud. Mijn liefde voor turnen is 3 jaar geleden begonnen en is uitgegroeid tot mijn passie. Ik train ongeveer 15 uur per week en in elke vrije minuut ben ik aan het turnen samen met mijn tweelingzus Liora. Zij turnt in selectie 2 en ik in selectie 1. Samen willen wij even goed worden als Sanne en Lieke Wevers en hebben hen al mogen ontmoeten via Zappsport.

Papa en mama doen er alles aan om onze droom waar te kunnen maken. Maar met nog een zusje, een broer en een broertje is dit soms best lastig. Het gaat hier om de contributie, het brengen en halen van en naar de trainingen (4x per week), de wedstrijden, maar ook de wedstrijdkleding. Ik weet dat dit soms best moeilijk voor ze is en daarom hoop ik op jullie steun, zodat ik ook dit seizoen weer tot een succes mag maken.

Ik ben pas 9, maar enorm gemotiveerd om mijn grootste droom waar te mogen maken. Geven jullie mij een steuntje in de rug? 

Liefs, Loïs Gerritsen 

Bedankt voor de support!
Loïs Gerritsen

Mijn droom is stralen op het WK Turnen

2

Donateur(s)

€ 520

Gedoneerd

245

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TURNEN | NON-PROFIT


Hallo Allemaal! Ik ben Loïs en ben 9 jaar oud. Mijn liefde voor turnen is 3 jaar geleden begonnen en is uitgegroeid tot mijn passie. Ik train ongeve ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Van wakeren € 20    
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Veel succes!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!