Skip to main content

Lotte Groenen
Mijn droom komt steeds dichterbij!

Schaatsen - Langebaan
Lotte Groenen heeft in totaal
€ 1375 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 648
  Lotte Groenen
  Tilburg
  Noord-Brabant
  2e plaats IJsselcup Deventer 500-1500m (2023), 4e plaats NK Allround junioren A (2023), 1e plaats NK Supersprint junioren B (2022)
  https://www.speedskatingresults.com/index.php?p=18&s=56728

Campagne statistieken

€ 25
1.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 25
Dag (en) verstreken
504
Dag(en) te gaan
-440
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lotte Groenen | Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 18 jaar en ik ben op zoek naar d....

Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 18 jaar en ik ben op zoek naar donaties en sponsoren om mijn topsport schaatsdroom nog verder uit te laten komen.

Sinds 2021 maak ik deel uit van het KNSB Talent Team Zuid. In 2022 werd ik als junior B Nederlands kampioen Superspint, 3e overall bij het NK Sprint, 3e op het NK afstanden 500m en 2e op de 500m bij het NK Allround. Onlangs mocht ik als jongste deelnemer (17) meedoen aan het World Cup Kwalificatie Toernooi voor senioren in Heerenveen. Ik reed op de 500m maar liefst 2 keer een PR en daarmee kwam al een stukje van mijn schaatsdroom uit! Ik heb me direct geplaatst voor het NK Allround en Afstanden voor Junioren in januari 2023 en hoop daar op het podium te kunnen staan. Daarnaast mag ik ook bij de NK Afstanden voor senioren in februari 2023 meerijden op de 500m.

Naast mijn grote passie langebaanschaatsen beoefen ik verschillende andere sporten voor kracht en duurvermogen zoals wielrennen, krachttrainen, looptraining en skeeleren.
Gemiddeld train ik 6 dagen per week en dat vaak ook nog 2 keer per dag. Naast het sporten besteed ik bijna al mijn tijd aan school. Ik zit nu in mijn examenjaar 6 Gymnasium en dat betekent dat ik de schoolexamens tussen alle trainingen en wedstrijden door moet leren en maken. Maar dat heb ik er graag voor over want ik wil in allebei het hoogste bereiken!

Schaatsen vind ik het allerleukste wat er is! Bij iedere training werk ik er altijd zo hard mogelijk aan om mijn techniek te perfectioneren. Zodra ik mezelf weer verbeter, ben ik heel trots en dan weet ik dat het nog harder kan! Het is zo vet om op eigen kracht op zo'n grote snelheid te kunnen komen. Dat geeft echt een kick!

Naast heel veel tijd kost topsport ook veel geld. Uiteraard voor schaatsen, maar denk ook aan contributie, een racefiets, gps en hartslaghorloge, onderhoud, schoenen, kleding, helmen en brillen.

Dankzij donaties via het Yvonne van Gennip Talent Fonds heb ik de custom schaatsschoenen kunnen kopen die mij dit seizoen nog meer snelheid hebben gebracht op het ijs! Om stappen te kunnen blijven maken heb ik jouw hulp nodig! Je zou me erg helpen met een bijdrage aan mijn jaarlijkse contributie voor het KNSB Talent Team.

Wil jij mij helpen om mijn droom om voor goud te gaan dit jaar waar te maken?
Steun mij dan met een donatie! Dat kan al vanaf €5,- en ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn talent profiel ('+') en volg mijn prestaties! 

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen of bij evenementen. Natuurlijk ben ik bereid om bij een mooie donatie een schaats- of skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.

Hartelijk dank!!

Met sportieve groeten,

Lotte Groenen

 

Bedankt voor de support!
Lotte Groenen

Mijn droom komt steeds dichterbij!

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

504

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 18 jaar en ik ben op zoek naar donaties en sponsoren om m ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Karl Weisz € 25   Hallo Lotte, hierbij een steuntje in de rug. Veel succes. 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!