Skip to main content
Standaard Avatar

Esmée blok
Mijn reis naar het World Tour peloton!

Talentboek WielersportTalentboek Overijssel
 • Talent Profiel
  ID : 1490
  Esmée blok
  Olst
  Overijssel
  10e bij de wegwedstrijd van de EYOF, 2e bij het NK wielrennen 2023, 3e bij de ronde van Vlaanderen 2023

5

Donateur(s)

€ 145

Gedoneerd

135

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag
2.42% Gefinancieerd

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Mijn reis naar het World Tour peloton Hoi Allemaal, Ik wil mij graag aan jullie voorstellen, mijn naam is Esmée Blok, ik ben 16 jaar en mijn grote passie is wielrennen. Zowel op de weg als op de baan! De route tot op heden Sinds mijn 4e jaar zit ik op de fiets. Eerst samen met mijn vader op een klein crossfietsje door het bos, en vanaf mijn 7e bij wielervereniging CRT Raalte. Als nieuwelinge ben ik uitgekomen voor AWV de Zwaluwen in Almelo. Deze periode was erg succesvol voor mij. In het e Lees het hele verhaal

Mijn reis naar het World Tour peloton

Hoi Allemaal,

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen, mijn naam is Esmée Blok, ik ben 16 jaar en mijn grote passie is wielrennen. Zowel op de weg als op de baan!

De route tot op heden

Sinds mijn 4e jaar zit ik op de fiets. Eerst samen met mijn vader op een klein crossfietsje door het bos, en vanaf mijn 7e bij wielervereniging CRT Raalte.

Als nieuwelinge ben ik uitgekomen voor AWV de Zwaluwen in Almelo. Deze periode was erg succesvol voor mij. In het eerste jaar heb ik alle Nederlandse klassiekers gewonnen. In het tweede jaar behaalde ik onder andere de 2e plek op het NK, een 4e plek op het NK Tijdrijden, en een 3e plek in de Ronde van Vlaanderen. 

Door deze mooie resultaten werd ik geselecteerd om voor Team NL uit te mogen komen op het EYOF 2023 in Maribor, Slovenië. (European Youth Olympic Festival). Hier behaalde ik een mooie 10e plek. Deze ervaring was een droom die uitkwam.

Sinds 2022 maak ik onderdeel uit van Cycling Class NL. CCNL haalt het maximale uit Nederlands grootste wielertalenten door junioren het best denkbare ontwikkelingsprogramma te bieden, zowel fysiek als mentaal. Het resultaat: oranje succes! Met CCNL ga ik op training stages in zowel binnen- als buitenland.

Om mijn route verder te vervolgen, heb ik een vervolg stap gezet. Ik ben dan ook heel trots dat ik het komend seizoen nationale en internationale wedstrijden zal rijden voor Restore Cycling Team uit Pijnacker.

Mijn doel

Ik heb enorm genoten van de afgelopen jaren en ik zal mij dan ook volledig richten op mijn grote doel: een profcontract bij een grote wielerploeg en wedstrijden rijden op World Tour niveau. Om deze droom na te jagen en mijn ambities te kunnen waarmaken, heb ik jouw steun nodig. Mijn doelbedrag is € 6000,- dit bedrag zal ik gebruiken voor:

Financiering van sportmateriaal: nieuwe racefiets(en), wielerschoenen, kleding, helm(en), de juiste voeding en uiteraard onderhoudskosten.

Reizen naar trainingen en wedstrijden in binnen- en buitenland.

Jouw steun is belangrijk:

Elke donatie, groot of klein, brengt mij dichter bij mijn doel. jullie steun waardeer ik enorm!

Voor bedrijven met een donatie boven € 250,- wil ik graag iets terug doen. Uw (bedrijfs)naam wordt dan vermeld op mijn sociale media platformen.

Wil je mij voor een langere tijd persoonlijk sponsoren? Neem dan contact met mij op via mijn socials.

Wil je mijn campagne delen met je vrienden, familie en netwerk?

Je kunt mij volgen op:  https://www.instagram.com/esmee_blok?igsh=dzV0MmJubnBuNm9p&utm_source=qr en

https://www.facebook.com/profile.php?id=100074106034045 

Dankjewel voor jullie steun en vertrouwen!                                  

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  RambiCo € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 15 € 1 iDEAL via Mollie
  Mariska Legebeke € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Fam. Voskamp € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Familie Veldkamp € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!