Skip to main content

Lina Uljee
Set your goals high, and don't stop till you get there

Gymnastiek - Trampoline
Lina Uljee heeft in totaal
€ 2755 opgehaald met 6 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 616
  Lina Uljee
  Alkmaar
  Noord-Holland
  3e plaats_NK 2022, Individueel Eredivisie Junioren, 2e plaats_EK 2022, Rimini Junioren Synchroon Springen, 4e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2021, Baku Synchroon Springen, 39e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2021, Baku Individueel, 4e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2019, Tokyo Synchroon Springen

Campagne statistieken

€ 500
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
7
Dag(en) te gaan
20
Doelbedrag
€ 1000

Crowdfunding Campagne voor Lina Uljee | Met de Missie 1 voor 100 heb ik 100 kinderen van mijn oude basisschool een Clinic Trampoline springen gegeven. Dit is het starts....

Met de Missie 1 voor 100 heb ik 100 kinderen van mijn oude basisschool een Clinic Trampoline springen gegeven. Dit is het startschot voor mijn nieuwe campagne.

De afgelopen jaren heb ik deelgenomen aan diverse internationale wedstrijden, NK's, Junioren EK's en Junioren WK's. 
Zowel met individueel -als synchroonspringen heb ik hier vele successen behaald en even veel mooie herinneringen gemaakt.

Vanaf dit seizoen behoor ik tot de senioren. Om mij te kunnen plaatsen voor de senioren EK's en WK's is het voor belangrijk dat ik mij verder door ontwikkel als sporter. Ik zou het super gaaf vinden om in de mogelijkheid te komen om aan World Cups mee te mogen doen. Dit zou voor mij de ultieme stap zijn in mijn ontwikkeling als topsporter.

Sportief gezien zit ik zelf aan het stuur en kan ik alles op alles zetten om mijn doelen te behalen. Helaas heb ik dit stuur financieel gezien niet. Via het Yvonne van Gennip Talenten Fonds hoop ik dat ik ook op financieel gebied de mogelijkheden krijg om mijn doelen te bereiken.

Willen jullie mij verder op weg helpen

Bedankt voor de support!
Lina Uljee

Set your goals high, and don't stop till you get there

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

7

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Met de Missie 1 voor 100 heb ik 100 kinderen van mijn oude basisschool een Clinic Trampoline springen gegeven. Dit is het startschot voor mijn nieuwe ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Lina, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100. We wensen je veel succes met je sportcarrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!