Skip to main content
Standaard Avatar

Ava Emanuel
Missie: kinderen in beweging en steun Ava Emanuel in campagne

Talentboek Haarlem
 • Talent Profiel
  ID : 719
  Ava Emanuel
  Haarlem
  Noord-Holland
  T16 op het WJK 2021 in Caïro, T16 ECC 2022 in Poznan Polen, 2 x Goud NJK2023, U20 op floret en degen, Goud NK senioren equipe 2024

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

23

Dag (en) verstreken

€ 500

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Missie 1voor100 is voor Ava Emanuel een hele leuke manier om in contact te komen met nieuwe schermfanatiekelingen en daarvoor ondersteuning te krijgen voor haar eigen schermdoel. Het mes snijdt aan twee kanten. Ava won recent goud met het damesteam van HollandSchermen op het NK senioren equipe. Een prachtige overwinning die de NK beker na 8 jaar terugbrengt naar de club. Natuurlijk wil Ava dit succes doortrekken naar haar laatste jaar als junior. Haar campagnedoel is een mooie start van het nie Lees het hele verhaal

Missie 1voor100 is voor Ava Emanuel een hele leuke manier om in contact te komen met nieuwe schermfanatiekelingen en daarvoor ondersteuning te krijgen voor haar eigen schermdoel. Het mes snijdt aan twee kanten.

Ava won recent goud met het damesteam van HollandSchermen op het NK senioren equipe. Een prachtige overwinning die de NK beker na 8 jaar terugbrengt naar de club. Natuurlijk wil Ava dit succes doortrekken naar haar laatste jaar als junior. Haar campagnedoel is een mooie start van het nieuwe seizoen bestaande uit twee trainingsweekenden in de zomer en twee wapens.

Ava nam daarom de challenge aan voor Missie 1voor100. In januari 2024 konden leerlingen van het Eerste Christelijk Lyceum in Haarlem waar Ava op school zit in een aantal SKOS lessen kennismaken met onbekende sporten. Het ECL vroeg Ava of zij de kennismaking met schermen samen met haar trainer Pascal van schermschool Treville wilde doen. Ava vond het heel leuk om 26 klasgenoten en vrienden te laten zien waar zij dagelijks mee bezig is. Ook was het leuk dat er veel enthousiasme in de klas was om een nieuwe sport te leren kennen.

Op 26 april ging Ava voor de tweede keer op Missie op de Koningspelen in Haarlem. Samen met haar trainer Siroos Feizaskari van HollandSchermen gaf zij les, tips en tricks aan 75 kinderen in basisschoolleeftijd in het Olympia sportcomplex in Haarlem. Het is de sportdag waar Ava zelf als 8 jarige kennis maakte met de sport, en waar zij geïnspireerd raakte om dit te gaan doen. Ava hoopt dat ze dit nu ook kon doen bij de kinderen die meededen.

Raak je geïnspireerd door de Missies van Ava? Wil je haar dan steunen bij het maken van een mooie start in haar laatste juniorenjaar op floret?

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen