Skip to main content

Myron Artemenko
Myron Artemenko voor internationaal zwempodium!

Zwemmen
Myron Artemenko heeft in totaal
€ 370 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1523
  Myron Artemenko
  Nieuwerkerk aan den IJssel
  Zuid-Holland
  Ik ben Myron Artemenko. Kom uit Oekraïne en woon sinds maart 2022 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik zit in klas 2 VWO en ben sinds mijn komst in Nederland aangesloten bij Wedstrijdzwemvereniging Niemo Barracuda uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Mijn trainer zag direct potentie in mij en na een korte intensieve training werd ik in mei 2022 Nederlands Kampioen op de 100 meter vlinderslag. Deze lijn heb ik doorgetrokken en eind seizoen 2022-2023 was ik de beste klassement zwemmer over 9 afstanden bij de jongens junioren 1. Dit seizoen wil ik deze prestatie herhalen en mij gaan voorbereiden op de Jeugd Olym[pische dagen van 2025 en hopelijk de lijn voortzetten naar Europese Jeugd Kampioenschappen. Daarvoor is veel extra training nodig. De extra trainingen kan ik volgen in Zwemcentrum Rotterdam. Ik ben opzoek naar mensen die mij willen helpen mijn trainingen te kunnen doen, de reiskosten naar Rotterdam te kunnen dekken en het nodige materiaal voor de training te kunnen aanschaffen. Wilt u bijdragen mijn droom waa

Campagne statistieken

€ 370
24.67%
Donateur(s)
15
Gedoneerd
€ 370
Dag (en) verstreken
26
Dag(en) te gaan
39
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Myron Artemenko | Ik ben Myron Artemenko. Kom uit Oekraïne en woon sinds maart 2022 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik zit in klas 2 VWO en b....

Ik ben Myron Artemenko. Kom uit Oekraïne en woon sinds maart 2022 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik zit in klas 2 VWO en ben sinds mijn komst in Nederland aangesloten bij Wedstrijdzwemvereniging Niemo Barracuda uit Nieuwerkerk aan den IJssel.
Mijn trainer zag direct potentie in mij en na een korte intensieve training werd ik in mei 2022 Nederlands Kampioen op de 100 meter vlinderslag. Deze lijn heb ik doorgetrokken en eind seizoen 2022-2023 was ik de beste klassement zwemmer over 9 afstanden bij de jongens junioren 1.
Dit seizoen wil ik deze prestatie herhalen en mij gaan voorbereiden op de Jeugd Olympische dagen van 2025 en hopelijk de lijn voortzetten naar Europese Jeugd Kampioenschappen.
Daarvoor is veel extra training nodig. De extra trainingen kan ik volgen in Zwemcentrum Rotterdam. Ik ben op zoek naar mensen die mij willen helpen mijn trainingen te kunnen doen, de reiskosten naar Rotterdam te kunnen dekken en  het nodige materiaal voor de training te kunnen aanschaffen.
Wilt u bijdragen mijn droom waar te maken? Klik dan op de button “direct doneren”!

Heel erg bedankt voor uw support,

Gr Myron Artemenko.

Bedankt voor de support!
Myron Artemenko

Myron Artemenko voor internationaal zwempodium!

15

Donateur(s)

€ 370

Gedoneerd

26

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN | NON-PROFIT


Ik ben Myron Artemenko. Kom uit Oekraïne en woon sinds maart 2022 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik zit in klas 2 VWO en ben sinds mijn komst in Nede ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 5    
Christiaan € 20   Beste Myron, Maak je dromen waar! Ook al kost het je veel moeite en hard werken, je zult er alleen maar meer van genieten! Zet 'm op! 
Gerton € 15   Succes Myron! 
Anonieme donateur € 5    
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!