Skip to main content

Paulien Verhaar
Nieuw schaatsmateriaal voor de volgende stap

Schaatsen - Langebaan
Paulien Verhaar heeft in totaal
€ 3496 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 663
  Paulien Verhaar
  Heerenveen
  Friesland
  2x winst Marathon Cup (2022), 10e plek NK Allround (2022), Winst Sprintklassement en 2e plek algemeen klassement (2x 2e daguitslag) bij 4-daagse Trachitol Trophy (2021), Winst Junior World Cup-klassement 1500m en 3000m, 2e plek WK Junioren TP, 5e plek 3km (2019)
  www.linkedin.com/in/paulienverhaar

Campagne statistieken

€ 250
12.50%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 250
Dag (en) verstreken
839
Dag(en) te gaan
-729
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Paulien Verhaar | Hoi allemaal!Na een mooie eerste helft van het schaatsseizoen, dienen zich weer nieuwe doelen aan waarbij jullie financiël....

Hoi allemaal!

Na een mooie eerste helft van het schaatsseizoen, dienen zich weer nieuwe doelen aan waarbij jullie financiële bijdrage meer dan welkom is. Deze keer gaat het om diverse materialen: nieuwe schaatsschoenen, nieuwe ijzers en andere benodigdheden voor natuurijswedstrijden en nieuwe onderdelen voor skeelers. 

Mijn nieuwe schaatsschoenen, met mijn 'happy place' (de zee) daarin verwerkt, heb ik alvast besteld, de oude waren te slap geworden. Ze bleken ineens sneller klaar dan verwacht, waardoor ik er al mooie wedstrijden op heb gereden. Een bijdrage hieraan is nog zeer welkom.

Binnenkort vertrek ik voor mijn natuurijswedstrijden naar Lulea in Zweden. Hier ga ik voor de eerste keer meedoen aan natuurijswedstrijden, o.a. het open NK op natuurijs. Ook wordt hier een reeks van 4 Grand Prix-wedstrijden verreden, de enige officiële schaatsmarathons op zee-ijs (op de Botnische Golf). Hiervoor heb ik nieuwe ijzers en andere spullen voor extreme weeromstandigheden nodig.

Ook denk ik alvast aan de zomertrainingen. Daarvoor heb ik nog nieuwe onderdelen voor mijn skeelers nodig.

Omdat ik niet in een betaalde schaatsploeg zit, ben ik op zoek naar sponsors om dit alles te bekostigen. Ik combineer mijn schaatscarrière met een studie (Technische Geneeskunde). Omdat ik naast het schaatsen nog niet zo belastbaar ben als ik zou willen - vanwege herstel langdurige coronaklachten (long covid) - zit een bijbaantje er ook niet in. Ik wil me graag helemaal op mijn sport kunnen focussen en hoop dat met hulp van jullie te doen!

Afgelopen tijd heb ik laten zien dat ik met marathonschaatsen mee kan strijden voor de podiumplekken (1x 1e, 3x 2e en winst sprintklassement 4daagse). Ook met langebaanschaatsen heb ik mooie resultaten laten zien (top 10 NK Allround, 39'er op 500m gereden). Ik weet dat er nog veel meer in zit en hoop dat jullie mee willen dragen aan dit avontuur!

Wanneer je interesse hebt in een samenwerking voor een langere termijn, neem dan graag contact met mij op!


Met het altijd blijvende motto: alle beetjes helpen!

Groetjes,
Paulien

E-mail:

P.S. Je mag ook altijd contact met me opnemen mocht je vragen hebben of bijvoorbeeld met hogere bedragen een bepaalde tegenprestatie willen zien! 

Foto donatiedoel: Glenn Wassenbergh

Profielfoto: Neeke Smit

Bedankt voor de support!
Paulien Verhaar

Nieuw schaatsmateriaal voor de volgende stap

1

Donateur(s)

€ 250

Gedoneerd

839

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi allemaal!Na een mooie eerste helft van het schaatsseizoen, dienen zich weer nieuwe doelen aan waarbij jullie financiële bijdrage meer dan welkom ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 250    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!