Skip to main content

Isabelle van Elst
Nieuw trainingsmateriaal richting Olympische Spelen 2026

Schaatsen - Langebaan
Isabelle van Elst heeft in totaal
€ 90 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 794
  Isabelle van Elst
  Heerenveen
  Friesland
  Brons WorldCup Senioren B-groep Hamar en meermaal Nederlands Kampioen bij de Junioren

Campagne statistieken

€ 90
2.00%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 90
Dag (en) verstreken
830
Dag(en) te gaan
-768
Doelbedrag
€ 4500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Isabelle van Elst | Help mij met trainingsmateriaal richting de Olympische Spelen van 2026 Duur en sprintvermogen gecombineerd Ik ben Isa....

Help mij met trainingsmateriaal richting de Olympische Spelen van 2026

Duur en sprintvermogen gecombineerd

Ik ben Isabelle van Elst en ben 24 jaar. Afgelopen 1.5 jaar schaatste ik bij de commerciële ploeg Worldstream/Corendon. Ik ben opgegroeid in Bennebroek en mijn schaatsavontuur is op de onoverdekte ijsbaan in Haarlem begonnen. Sinds 5 jaar woon ik in Heerenveen en ben ik volop bezig met de weg richting mijn Olympische droom.

Om mijzelf naast de ijsbaan optimaal voor te bereiden op de komende wedstrijden en natuurlijk het hoofddoel de Olympische Spelen van 2026 is het belangrijk om vele fietsuren te maken. Afgelopen jaren had ik een prachtige fiets in bruikleen van het team, helaas kan hier de komende jaren geen gebruik van gemaakt worden. Naast alle technische schaatstrainingen, looptrainingen en krachttrainingen zijn de fietstrainingen net zo belangrijk. Op de fiets zorg ik niet alleen voor een betere conditie maar ook voor een beter sprintvermogen. Met het oog op deze verschillende soorten trainingen op de fiets kwam dit pareltje in het vizier: een fiets stijf genoeg om mee te kunnen sprinten maar ook licht genoeg om trainingen mee te kunnen doen in de bergen. De eerste sponsor is binnen, maar ook jullie hulp heb ik nodig om aan het volledige bedrag te kunnen komen. 

Om de sponsors ook iets kleins terug te kunnen geven heb ik vijf sponsorpakketten opgesteld, minder geld sponsoren? Ook dit is mogelijk! Elk beetje helpt mij dichter bij mijn droom! 

Bedankt voor de support!
Isabelle van Elst

Nieuw trainingsmateriaal richting Olympische Spelen 2026

3

Donateur(s)

€ 90

Gedoneerd

830

Dag (en) verstreken

€ 4500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Help mij met trainingsmateriaal richting de Olympische Spelen van 2026 Duur en sprintvermogen gecombineerd Ik ben Isabelle van Elst en ben 24 jaar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Aad van Elst € 50   Veel fietsplezier! 
An&Jor van Elst € 20    
Anonieme donateur € 20    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.