Skip to main content

Olaf Ganzevles
Olaf en Stijn (LadyGaGa) naar het JeugdWK in Scheveningen

Zeilen
Olaf Ganzevles heeft in totaal
€ 2266 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 878
  Olaf Ganzevles
  ALMERE
  Flevoland
  Nederlands Kampioen, Goldfleet WK, Kwalificatie ISAF Jeugd WK, Selectie jeugd-TeamNL

Campagne statistieken

€ 2266
90.64%
Donateur(s)
36
Gedoneerd
€ 2266
Dag (en) verstreken
677
Dag(en) te gaan
-543
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Olaf Ganzevles | Wij zijn Olaf Ganzevles en Stijn Gast, beiden zijn we 17 jaar oud. Samen zeilen we als team GaGa op het hoogste niveau in de....

Wij zijn Olaf Ganzevles en Stijn Gast, beiden zijn we 17 jaar oud. Samen zeilen we als team GaGa op het hoogste niveau in de jeugd in de internationale 29er klasse. Dat is een snelle, spectaculaire skiff. 

In juli gaat het wereldkampioenschap voor jeugdklassen in Scheveningen van start. Daar varen ‘s werelds beste teams in de pre-Olympische zeilklassen om de wereldtitel.

 

Voor Nederland kwalificeert het beste jongens- en meisjesteam. De selectie daarvoor was vorige maand tijdens een winderige Dutch Youth Regatta in Workum. Stijn en ik hebben de selectie met overmacht weten te winnen! We hebben niet alleen de selectie gewonnen, maar ook het hele evenement waar 90 boten uit heel Europa aan meededen hebben we gewonnen. Aan die winst is ook de titel ‘Nederlands kampioen onder 19’ verbonden. Een geslaagd evenement, dus!

Later deze zomer is er in de 49er klasse, de Olympische vervolgklasse van de 29er, ook een Wereldkampioenschap voor junioren op het Comomeer in Italië. Daar gaan we ook van start.

 

Om op dit soort internationale evenementen goed voor de dag te komen is veel trainen natuurlijk een vereiste. We maken veel uren in Nederland, maar varen ook vaak in het buitenland. Denk hierbij aan Portugal, Spanje en Italië. Deze trainingen, en vooral de logistiek en accommodatie eromheen, kosten veel geld. Daarom zijn we deze crowdfunding gestart: we willen zelf geld bij elkaar te halen zodat we kunnen trainen en naar wedstrijden te gaan. 

 

We zien dit als een langdurige reis. Na het WK in Como komen er nog veel mooie andere evenementen aan! Wie weet waar we eindigen… 

We willen je graag meenemen in onze reis. Je kan met ons meevaren en deze reis mogelijk maken door een financiële bijdrage. Alle beetjes helpen, van een nieuw lijntje, een set handschoenen of een nieuwe genaker.

Bedankt voor de support!
Olaf Ganzevles

Olaf en Stijn (LadyGaGa) naar het JeugdWK in Scheveningen

36

Donateur(s)

€ 2266

Gedoneerd

677

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | ZEILEN | NON-PROFIT


Wij zijn Olaf Ganzevles en Stijn Gast, beiden zijn we 17 jaar oud. Samen zeilen we als team GaGa op het hoogste niveau in de jeugd in de international ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
STYDER Van der Meulen € 10   Zet hem op buurjongen Olaf!! 
EHM Ganzevles € 10   Geintje opa’s oma’s Succes heren 
Annemarie & Tom Bakker € 50   Zet 'm op Ladygaga Team! 
Miep Meijer € 10   Succes mannen! 
Anonieme donateur € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!