Skip to main content

marcel sterkenburg
Olympische kwalificatie Servië

Worstelen
marcel sterkenburg heeft in totaal
€ 8515 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 707
  marcel sterkenburg
  Hilversum
  Noord-Holland
  Eerste Nederlandse Wereld kampioen JR in 43 jaar (2021, Ufa Rusland), 3e Europese kampioenschappen junioren (2021, Dortmund Duitsland)
  https://marcel-tyrone-sterkenburg.com

Campagne statistieken

€ 6250
62.50%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 6250
Dag (en) verstreken
530
Dag(en) te gaan
-412
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor marcel sterkenburg | Ik ben marcel sterkenburg. Mijn droom is om de eerste Nederlander te zijn die een goude plak behaalt op de Olympische s....

Ik ben marcel sterkenburg. Mijn droom is om de eerste Nederlander te zijn die een goude plak behaalt op de Olympische spelen bij het grieks-romeins worstelen. Voor dit jaar is mijn goal om mezelf te kwalificeren voor de Olympische spelen van 2024, Parijs. Dit probeer ik met mijn tweeling broer Tyrone Sterkenburg te behalen, hij in de 97 kg en ik in de 87 kg. Het is voor ons nu een realistisch doel! Dit jaar werd ik de eerste Nederlandse Europees kampioen in Bulgarije bij de senioren u23 en 3e op het WK in Spanje. Doordat het niveau in Nederland te laag is, is het voor ons van belang om veel naar het buitenland te gaan voor trainingen en wedstrijden. Hiervoor is natuurlijk wel budget nodig, voor vervoer, verblijf, deelname aan toernooien, wedstrijd en trainingskleding. Helaas komen we erg te kort met ons budget dit jaar, wegens de economische crisis kan Teamnl dit niet allemaal vergoeden .En omdat worstelen niet een hele grote sport in Nederland is het moeilijk om dit aan te vullen met sponsoren. 

We willen dit doel alsnog behalen en hopen dat te doen met behulp van uw donaties!

Bedankt voor de support!
marcel sterkenburg

Olympische kwalificatie Servië

2

Donateur(s)

€ 6250

Gedoneerd

530

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | WORSTELEN | NON-PROFIT


Ik ben marcel sterkenburg. Mijn droom is om de eerste Nederlander te zijn die een goude plak behaalt op de Olympische spelen bij het grieks-romeins w ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 5250    
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!