Skip to main content
Standaard Avatar

Gerayno Tyrôme Stolk
Ondersteun Gerayno in zijn dream, believe, achieve #hockey #ijshockey

Talentboek Den Haag
 • Talent Profiel
  ID : 1091
  Gerayno Tyrôme Stolk
  Den Haag
  Zuid-Holland
  Nederlands Talenten Team U12, U14, U15, U16. Hijs Hokij Seizoen 2019-2020 Bekerkampioen U12 en U14, Seizoen 2021-2022 Nederlands kampioen & Bekerkampioen U15

42

Donateur(s)

€ 1295

Gedoneerd

473

Dag (en) verstreken

€ 2350

Doelbedrag
55.11% Gefinancieerd

DONATIE | IJSHOCKEY | NON-PROFIT


You miss 100% of the shots you never take (Wayne Gretzky)!   Hallo allemaal, Ik ben Gerayno, 14 jaar en ijshockey bij Hijs Hokij in Den Haag. Mijn sport is mijn grote passie en mijn lifestyle staat in teken om mijn sportieve dromen waar te maken. Op dit moment zit ik in 2 HAVO op het Segbroek College (Topsportklas). Gelukkig krijg ik daar alle ruimte om mijn sport te doen en tevens een diploma te behalen.  Dit seizoen ben ik voor zowel de U15 als de U17 uitgekomen. Helaas zijn we met de U1 Lees het hele verhaal

You miss 100% of the shots you never take (Wayne Gretzky)!

 

Hallo allemaal,

Ik ben Gerayno, 14 jaar en ijshockey bij Hijs Hokij in Den Haag. Mijn sport is mijn grote passie en mijn lifestyle staat in teken om mijn sportieve dromen waar te maken. Op dit moment zit ik in 2 HAVO op het Segbroek College (Topsportklas). Gelukkig krijg ik daar alle ruimte om mijn sport te doen en tevens een diploma te behalen. 

Dit seizoen ben ik voor zowel de U15 als de U17 uitgekomen. Helaas zijn we met de U17 gestrand in de halve finale, maar zaterdag 1 april spelen we met de U15 de finale voor het Landskampioenschap. Hierna zit het seizoen met de club erop.

Ook zit ik in de voorselecties van het Nederlands Talententeam U15 & U16. Met de U15 ben ik geselecteerd voor een buitenlands toernooi in Füssen. Dit toernooi vind plaats 7 t/m 11 april. Uiteraard ben ik superblij dat ik geselecteerd ben, maar helaas zijn de kosten van dit toernooi voor eigen rekening.

Mijn doel is om in het buitenland te gaan ijshockeyen en wil later uitkomen komen op een WK. Om dat doel te behalen is het noodzakelijk om buiten het reguliere seizoen zoveel mogelijk te trainen, zowel off ice als on ice. Deze zomer wil ik daarom wederom naar de zomertraining in Den Bosch (on ice) en Den Haag (off ice), maar óók naar een kamp in het buitenland omdat het niveau daar hoger is. Al langer wil ik proeven aan het niveau in het buitenland, maar voor mijn gevoel is dít het moment. Misschien al tijdens, maar in ieder geval na mijn HAVO wil ik in een buitenlandse competitie gaan spelen. 

Ijshockey is een dure sport qua materiaal en ijshuur. Afgelopen zomer heb ik een bijbaantje genomen om mee te betalen aan een kamp in het buitenland, maar tijdens het seizoen is dit (nog) niet te combineren met school. Tot nu toe is het altijd gelukt om alle kosten te dekken (vanuit mijn ouders), maar mijn dromen gaan nu verder. Daarom heb ik deze pagina aangemaakt.

Al sinds mijn 3e jaar roep ik dat ik graag naar het buitenland wil om te ijshockeyen, daar zijn deze extra trainingen noodzakelijk voor. Hopelijk willen jullie mij na het lezen van dit verhaal mij (financieel) steunen om bovenstaande mogelijk te maken.

Mocht u een bijdrage overmaken ben ik u heel dankbaar en ik zal mijn prestaties en ervaringen delen op mijn insta account. 

Bedankt voor uw tijd.

 

Sportieve groet,

Gerayno Stolk

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Lizette € 25 € 100 iDEAL via Mollie
  Bruno en maureen € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Si Blok € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 5 € 1 iDEAL via Mollie
  Nangila (en Beppy) van Eyck € 75 € 75 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!