Skip to main content
Standaard Avatar

Jarno Haitjema
Custom Boots voor Jarno Haitjema

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 854
  Jarno Haitjema
  Nes
  Friesland
  Inline Skating 2022: 🥉🥉NK weg | 🥉🥈🥈NK baan | geselecteerd Team NL 🇳🇱 inline - deelname EK Italië 🇮🇹

1

Donateur(s)

€ 20

Gedoneerd

791

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
2% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Jarno Haitjema, 16 jaar. Naast mijn twee huidige sponsoren ben ik op zoek naar nieuwe sponsoren om het schaatsen & inline skaten op topsportniveau te bekostigen. Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met skeeleren in de zomer en in de winter ben ik gaan schaatsen. Ik deed gelijk mee aan regio wedstrijden, waar ik met veel plezier aan meedeed. Tegenwoordig rijd ik landelijk en op de inline skates ook internationale toern Lees het hele verhaal

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen!

Ik ben Jarno Haitjema, 16 jaar. Naast mijn twee huidige sponsoren ben ik op zoek naar nieuwe sponsoren om het schaatsen & inline skaten op topsportniveau te bekostigen.

Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met skeeleren in de zomer en in de winter ben ik gaan schaatsen. Ik deed gelijk mee aan regio wedstrijden, waar ik met veel plezier aan meedeed.

Tegenwoordig rijd ik landelijk en op de inline skates ook internationale toernooien van 3 dagen (Europa Cups). Nog altijd met hetzelfde plezier als toen ik 8 was!

Stapje voor stapje heb ik me elk seizoen verder weten te ontwikkelen met hulp van passievolle trainers op zowel de schaats als de wielen. Met als resultaat een uitnodiging voor zowel de selectie lange baan als inline skaten Gewest Fryslân om nog weer een stap verder te zetten in mijn schaats-/inline ontwikkeling.

Mijn ontwikkeling en prestaties gingen in seizoen 2022 erg goed mede dankzij mijn custom inline boots!!🥉🥉op het NK weg en🥉🥈🥈op het NK baan. Dit werd beloond met een plekje in de selectie van Team NL inline skating om het EK in Italië 🇮🇹 te rijden.

Ik train gemiddeld 6 dagen per week in Heerenveen, zomers in het Inline Skate Centrum en in de winter in Thialf.

Voor het schaatsen zijn er inmiddels ook een paar custom boots in bestelling! Voor de bekostiging van dit paar ben ik op zoek naar een sponsor of sponsoren.

Wil jij mij helpen in mijn topsport ontwikkeling?

Steun mij dan met een donatie! Dat kan bedrijfsmatig maar ook particulier. Doneren kan al vanaf €5,- en evt. ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn Facebook en Instagram pagina en volg mijn prestaties en belevenissen in mijn sport.j

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen.

Natuurlijk ben ik ook bereid om bij een mooie donatie een skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Johan Dijck € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!