Skip to main content

Gido Berkhout
Op naar EK Kanopolo Berlijn 2023!

Kano - Polo
Gido Berkhout heeft in totaal
€ 3725 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 894
  Gido Berkhout
  Zutphen
  Gelderland
  Selectie Nederlands team U21 gehaald, 4e geworden op groot internationaal toernooi

Campagne statistieken

€ 1529
76.45%
Donateur(s)
35
Gedoneerd
€ 1529
Dag (en) verstreken
316
Dag(en) te gaan
-280
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Gido Berkhout | Wij zijn Estelle en Gido Berkhout, 20 en 17 jaar oud en doen aan kanopolo. Een ruige combi tussen waterpolo en kanoën waarbi....

Wij zijn Estelle en Gido Berkhout, 20 en 17 jaar oud en doen aan kanopolo. Een ruige combi tussen waterpolo en kanoën waarbij de goaltjes volledig boven het water hangen. Je speelt 5 tegen 5 en de wedstrijd is maar 20 minuten maar in die twintig minuten is het hard! Elkaar omduwen, aan de kant beuken en zo hard mogelijk op het goal gooien.

Mijn ouders zijn fanatieke wildwaterkayakers. Van jongs af aan gingen we met de hele familie jaarlijks naar Frankrijk om deze sport te beoefenen. Omdat mijn ouders het bootgevoel wilden behouden zijn ze in Deventer met kanopolo begonnen. Al gauw nam ik hun enthousiasme ook voor kanopolo over. Met als gevolg dat ik 5 jaar geleden mijn eerste wedstrijd speelde gevolgd door het NK. Mijn droom was altijd al mee te doen aan een EK en hopelijk WK. Begin dit jaar ben ik geselecteerd voor de Nederlandse dames U21. Voor Gido is dit het tweede jaar in de U21 selectie en zijn droom is om de internationale top te bereiken en alles te winnen binnen kanopolo. Na een mooie bronzen medaille en een podiumplek op de European cup wedstrijd in Essen voor Estelle en een vierde plek voor Gido op de European cup wedstrijd in Thury-Harcours hopen wij een mooi resultaat te halen dit jaar op het EK in Berlijn!

Onze trainingen zijn meerdere keren per week in Deventer met de club en ook regelmatig door heel Nederland met de selectie. Veel  toernooien zijn in het buitenland en samen met het dure materiaal kost dit dus veel geld. We krijgen van het watersportverbond niks vergoed en naast alle trainingen, toernooien en opleiding is er weinig tijd om veel te werken. En daarom kunnen wij uw steun goed gebruiken!

Bedankt voor de support!
Gido Berkhout

Op naar EK Kanopolo Berlijn 2023!

35

Donateur(s)

€ 1529

Gedoneerd

316

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | KANO - POLO | NON-PROFIT


Wij zijn Estelle en Gido Berkhout, 20 en 17 jaar oud en doen aan kanopolo. Een ruige combi tussen waterpolo en kanoën waarbij de goaltjes volledig bo ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Zak Aroui € 50   Good luck with the European championship! —The Americans 
Sander, Ayla, Fien & Rosie € 15   Heel veel succes! 
Hanneke en Pascal € 20    
Ans en Eddy Boss € 10   Succes 
Mesut Akdeniz € 5   Succes  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!