Steun de crowdfunding campagne:

Thom Rooijackers Schaatsend Naar De Top

Thom Rooijackers
Thom Rooijackers Schaatsend naar de top

Schaatsen - Langebaan
 • Talent Profiel
  Thom Rooijackers
  Tegelen
  Schaatsen - Langebaan
  Limburg
  Top 10 NK allround Top 10 NK marathon

Campagne statistieken van
Thom Rooijackers

€ 1221
48.84%
Donateur(s)
26
Gedoneerd
€ 1221
Dag (en) verstreken
254
Dag(en) te gaan
-192
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Thom Rooijackers | Mijn naam is Thom Rooijackers en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Tegelen maar ik studeer human resource management niveau 4....

Mijn naam is Thom Rooijackers en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Tegelen maar ik studeer human resource management niveau 4 mbo in Breda. Ik zit ook in het eerste jaar. Mijn studie duurt 3 jaar maar ik mag er 5 jaar over doen vanwege mijn topsport. Ik ga naar Breda naar school omdat mijn trainingen voornamelijk in Breda zijn omdat het KNSB Talent Team Zuid voornamelijk traint in Breda en Tilburg. Ik train 6 dagen per week en vaak ook nog eens 2 trainingen per dag. Mijn trainingen bestaan voornamelijk uit schaatsen, wielrennen en krachttraining. Naast mijn studie en trainingen werk ik in een kledingzaak in Venlo.

Sinds afgelopen jaar werd ik gevraagd of ik bij het KNSB Talent Team Zuid wou komen rijden. Dit is een hele grote stap om mij doel later te bereiken. KNSB Talent Teams leiden jongere op om zich klaar te stomen voor de overstap te kunnen maken naar de commerciele ploegen. Mijn doel is om over 3 jaar bij een commerciele ploeg te mogen rijden en om mee te strijden om de prijzen. Mijn grooste doel is om over een paar jaar om op de olympische spelen te mogen rijden.

Schaatsen op het gebied van topsport is niet goedkoop. Je moet onderandere een goeie wielrenfiets, op maatgemaakte schaatsschoenen, schaatsijzers, slijpmateriaal en voeding. Dit is allemaal niet te betalen vanuit een studiebeurs, het loon wat ik verdien in de winkel en de continue sponsoring van mijn ouders. Daarom wil ik u vragen of u mij hierbij kunt helpen. Steun mij dan met een donatie! Dat kan al vanaf €5 en ook anoniem.

Bedankt voor de support!
Thom Rooijackers

Thom Rooijackers Schaatsend naar de top

26

Donateur(s)

€ 1221

Gedoneerd

254

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Mijn naam is Thom Rooijackers en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Tegelen maar ik studeer human resource management niveau 4 mbo in Breda. Ik zit ook in ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Opa en Oma van Balou Oet Vlodrop € 25 Start nummer 1, Thom Rooijackers , veer wille noch mit make dich op de televisie te zeen!!!
Frank & Balou V. € 25 Heel veel succes Thom. Pootje en Knuffel van je grote vriend Balou
Rooijackers Glas € 500 Voor het zetje in de rug
Marcel Konings € 50 Go for it Thom
Brigitte Rooijackers € 25 Heel veel succes Thom
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com