Skip to main content

Emilia Soloukhin
Emilia Soloukhin op weg naar de wereldtop!

Schaatsen - Kunstrijden
Emilia Soloukhin heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1532
  Emilia Soloukhin
  Geldrop
  Noord-Brabant
  Nederlandse Kampioene 2024 Junioren, Vice-Nederlandse Kampioene 2023 Junioren, punten behaald in Free voor Wereld Kampioenschap Junioren, Nederlandse Kampioene 2020 BN, 3de plaats Free ISU Internationale Wedstrijd in Luxemburg 4de in totaal, opgenomen in Wereld Rankings Lijst ISU, 3 keer deelname aan Junioren Grand Prix

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
43
Dag(en) te gaan
47
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Emilia Soloukhin | Geachte lezers, Ik ben Emilia Soloukhin - Nederlands Kampioene kunstschaatsen Junioren 2024, Nederlands Vice Kampioene Ju....

Geachte lezers,

Ik ben Emilia Soloukhin - Nederlands Kampioene kunstschaatsen Junioren 2024, Nederlands Vice Kampioene Junioren 2023 en Nederlands Kampioene Basic Novice 2020.

Afgelopen seizoen heb ik niet alleen belangrijke titels behaald, maar heb ik ook deelgenomen aan de Junioren Grand Prix en meerdere belangrijke buitenlandse ISU-wedstrijden, zoals Luxemburg. Daar behaalde ik mijn beste resultaat tot nu toe. Ik eindigde als 3e in de Vrije Kür en als 4e in het totaalklassement.

Bovendien kon ik het hoogste niveau van de passenserie (StSq4) uitvoeren, en waren al mijn pirouettes van het hoogste niveau (4e). Ik heb ook punten behaald in mijn vrije programma voor het Junioren Wereldkampioenschap. Daarnaast heb ik afgelopen seizoen met succes de meest uitdagende drievoudige sprongen in wedstrijden uitgevoerd, namelijk de 3Lz en 3F, evenals combinaties met drievoudige en dubbele sprongen.

Nu richt ik me op de voorbereiding voor het nieuwe seizoen, inclusief de Junioren Grand Prix 2024/2025, het Nederlands Kampioenschap 2025 en natuurlijk het Junioren Wereldkampioenschap 2025.

Aangezien ik al op zo’n hoog niveau schaats, brengt dit ook aanzienlijke kosten met zich mee. Denk hierbij aan nieuwe schaatsen, programma’s, kleding en natuurlijk lessen en ijsuren. Daarom doe ik deze oproep om mijn ouders een beetje te ontlasten.

Zowel kleine als grote donaties zijn van harte welkom, want elke bijdrage helpt!

Wil je mij ook in mijn dromen steunen?

Hartelijk bedankt alvast!

Emilia ❤️

Bedankt voor de support!
Emilia Soloukhin

Emilia Soloukhin op weg naar de wereldtop!

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

43

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Geachte lezers, Ik ben Emilia Soloukhin - Nederlands Kampioene kunstschaatsen Junioren 2024, Nederlands Vice Kampioene Junioren 2023 en Nederlands Ka ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!