Skip to main content

Raylano Clarke
Op weg naar mijn dromen

Baseball
Raylano Clarke heeft in totaal
€ 777 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1482
  Raylano Clarke
  Apeldoorn
  Gelderland
  Deelname u12 ,Nederlands kampioen team u14,little league regio team
  https://honkbalsoftbal.nl/nationale-teams-honkbal/nederland-u12/

Campagne statistieken

€ 777
44.40%
Donateur(s)
20
Gedoneerd
€ 777
Dag (en) verstreken
36
Dag(en) te gaan
70
Doelbedrag
€ 1750

Crowdfunding Campagne voor Raylano Clarke | Dag allemaal, ik ben Raylano Clarke en ik ben bijna 15 jaar. Net zoals alle anderen op deze site ben ook ik een sporter in h....

Dag allemaal, ik ben Raylano Clarke en ik ben bijna 15 jaar. Net zoals alle anderen op deze site ben ook ik een sporter in hart en nieren. De sport waar mijn hart sneller van gaat kloppen is honkbal. Mijn ouders vertellen dat ik al vanaf m'n geboorte meeging naar de velden. 3x per week was mijn vader aan het coachen. 

Vanaf mijn 4e jaar ben ik begonnen met honkbal en dat mijn broer ook speelde maakte het voor mij alleen maar mooier! Ik heb bij verschillende clubs gespeeld in Gelderland en Overijssel. Telkens heb ik mezelf laten zien, heb ik meer geleerd en ben ik verder gegroeid. Ik ben me meer gaan ontwikkelen als speler en voornamelijk als catcher. Ik hou ervan om snel en adequaat te reageren om zo mooie plays te kunnen maken. Om als catcher een bal te gooien en een run tegen te houden is geweldig. Of een double play, daar kan ik echt van genieten! 

Momenteel speel ik als 3e honkman en als catcher bij Scimitars te Bussum. Dat is één van de 4 academies die we in Nederland hebben. Wekelijks train ik samen met mijn team 4x per week om onze skills te perfectioneren. Ik heb veel mogen doen zoals spelen in Barcelona bij de Catalunya Baseball Week en de Pony League in Praag. Ook binnenkort staan deze toernooien op de agenda en ik heb er zin in. Eén van mijn grootste prestaties is dat ik in 2021 deel mocht uitmaken van het NL U12 team. Dat was zo'n mooie ervaring en het smaakt naar meer. En ik maak kans om het nog eens mee te maken in een hogere leeftijdsklasse. Mijn doel is om dit jaar geselecteerd te worden voor het U15 NL team die gehouden zal worden in Colombia. Het zou geweldig zijn om dat te bereiken en momenteel ben ik hard aan het trainen om de try- outs te halen.

Vandaar dat ik ook deze pagina opzet want met alleen hard werken kom ik er niet, financieel is er ook een bijdrage nodig. Daarom vraag ik om uw financiële steun om dat stukje wat ik zelf niet in de hand heb toch te kunnen bereiken! Ik zal elke bijdrage waarderen en het zal me motiveren om nog een stukje verder te pushen. Ik wil u niet teleurstellen maar ook vooral mezelf niet. Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om mijn verhaal te lezen. 

Groetjes, Ray

Bedankt voor de support!
Raylano Clarke

Op weg naar mijn dromen

20

Donateur(s)

€ 777

Gedoneerd

36

Dag (en) verstreken

€ 1750

Doelbedrag

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Dag allemaal, ik ben Raylano Clarke en ik ben bijna 15 jaar. Net zoals alle anderen op deze site ben ook ik een sporter in hart en nieren. De sport wa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Michel Rampersad € 15   Je kunt het. We zijn trots op je. Groetjes van Darshan Rampersad 
Oma € 30   Oma is trots op je ❤️❤️ 
Weijers € 32   Maak er een mooie ervaring van. Zet hem op en heel veel plezier. Groeten, Seb, Michiel en Sandra Weijers  
Roy Beugelaar € 10   Ik doe dit graag. Maak van jouw passie of hobbie jouw toekomst! Groetjes Roy Beugelaar. 
Rasheanno € 15   Doe je ding en enjoy 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!