Skip to main content
Standaard Avatar

Anne L Palmans
Palmans ambieert Parijs

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 1509
  Anne L Palmans
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  Nederlands kampioen, halve finale 2 x EK, WK, nederlandse record

10

Donateur(s)

€ 402

Gedoneerd

118

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
16.08% Gefinancieerd

DONATIE | ZWEMMEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Anne Palmans, topzwemster en ik wil naar Parijs! Dag in, dag uit train ik voor het allerhoogste doel wat een sporter kan behalen. Na een voorproefje gehad te hebben door middel van deel te nemen aan WK's en EK's, ben ik bereid de volgende stap te maken. Namelijk, de Olympische Spelen! Met meerdere Nederlandse titels en Nederlandse records op mijn naam, kan ik met veel trots zeggen dat zwemmen mijn passie is en het een absolute eer is om Nederland te mogen vertegenwoordigen. Naast h Lees het hele verhaal

Mijn naam is Anne Palmans, topzwemster en ik wil naar Parijs! Dag in, dag uit train ik voor het allerhoogste doel wat een sporter kan behalen. Na een voorproefje gehad te hebben door middel van deel te nemen aan WK's en EK's, ben ik bereid de volgende stap te maken. Namelijk, de Olympische Spelen! Met meerdere Nederlandse titels en Nederlandse records op mijn naam, kan ik met veel trots zeggen dat zwemmen mijn passie is en het een absolute eer is om Nederland te mogen vertegenwoordigen.

Naast het topsportleven, ben ik te vinden in een koffietent. Mijn bijbaantje als barista zorgt niet alleen voor financiële ondersteuning, maar ook voor extra sociale momenten die mij extra energie geven. Ook ben ik student Industrieel Productontwerpen en ben ik bezig met een afstudeerproject waarbij ik bestaande producten toegankelijker ontwerp voor paralympische zwemmers.

Alle hulp is welkom en alvast superbedankt voor jullie bijdrage!!

Anne

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 250 € 250 iDEAL via Mollie
  Eddie & Inge € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 20 € 178 iDEAL via Mollie
  Larissa € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Anky en Louis Cordewener € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen